Best news on social media
        alo.rs

28.11.2017 | 17:40
        Smedia preuzela:

28.11.2017 | 17:50
0%
26
Javile su se nove spekulacije o pomirenju Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste.

Nakon što je pevačica otvoreno priznala da je slomljena i da je razvod od Raste njen najveći poraz, Nikolićeva je samo par dana kasnije usnimljena kako izlazi iz Rastinih kola.

Stefan i Ana su izjavili da žele da ostanu u prijateljskim odnosima zbog ćerke Tare, a dalo se pretpostaviti da su se sastali kako bi je zajedno odveli kod lekara na rutinski sistematski pregled.

IPAK JOJ SE NE DOPADA Anabela otkrila šta zamera Slobi!

Međutim, poslednja pevačicica objava na Instagramu pokrenula lavinu komentara. Ana je podelila deo Rastinog spota za pesmu "Noći nemirne". Ona je na taj način pružila podršku bivšem suprugu i pokrenula spekulacije.

- Ponovo zajedno???...

comments powered by Disqus
...

Zlata se porađa u februaru, a deda Kemiš je otkrio kog je pola beba!

Ćerak Zorice Brunclik i Kemiša, Zlata u drugom je stanju. Ona i njen partner pevač Miloš Vujanović u februaru će po prvi put postati roditelji. Budući ...

24
tabloid
3
...

"Kad se pogledam u ogledalo, uvek mi nešto smeta"

Pevačica je uvek otvoreno govorila o estetskim operacijama kojima se podvrgla. Sada je otkrila šta bi još promenila na sebi.

24
tabloid
9
...

Darko Lazić plakao i molio lekare: Pevač razočaran, evo šta se dogodilo

Folk pevač Darko Lazić, koji se već trinaest dana u banji Selters oporavlja od posledica stravične nesreće, kivan je na svoje kolege, jer su samo retki ...

23
tabloid
8
...

OTKAZAN koncert u Meksiku! Možda je zbog cene karte?

Pevačica planirala nastup u Kankunu 3. i 4. januara. Organizator ovog događaja: "Izgleda da smo pogrešili, tajming je loš".

20
tabloid
13
...

Ova devojčica danas slavi 51. rođendan! Prepoznajete li je?

Miljenica žena u Srbiji na svoj rođendan prisetila se detinjstva kako crno belim fotografijama, tako i nekim novijim, ali još neviđenim, iz porodičnog ...

20
tabloid
16
...

Vlada Makedonije podigla spomenik Esmi Redžepovoj

Na grobu Esme Redžepove konačno osvanulo obeležje

20
tabloid
0