Best news on social media
        novosti.rs

27.11.2017 | 18:21
        Smedia preuzela:

27.11.2017 | 19:22
8%
34

Foto Instagram/stefankapicic

BEOGRADSKI glumac Stefan Kapičić (39) i zagrebačka manekenka i glumica Ivana Horvat (29), nakon nešto duže od tri godine veze, rekli su sudbonosno “da” u Los Anđelesu, gde oboje grade karijere. Lepu vest glumac je potvrdio magazinu “Glorija”:

- Da, venčali smo se u Los Anđelesu. Vrlo smo srećni zbog toga. Ceremonija je bila intimna i lepa, ali detalje ćemo zadržati za sebe.

Stefan i deceniju mlađa Ivana su se upoznali 2013. na snimanju hrvatske serije “Zora dubrovačka”. Ubrzo su započeli vezu, ali kako naš glumac godinama već gradi karijeru u Kaliforniji, izabranica njegovog srca ubrzo mu se pridružila.

comments powered by Disqus
...

"Ne može bilo ko da se zove mojim kolegom"

Pevačica prokomentarisala situaciju na estradi. "Sačuvaj me bože, instant pevača!"

27
tabloid
4
...

Milica Pavlović uskoro izdaje novi album, ali strepi od suda jedne koleginice!

Pevačica Milica Pavlović voli da pozira ispred kamera i foto-aparata pa smo pomislili da bi se dobro snašla i u ulozi voditeljke. Utvrdili smo da se ...

24
tabloid
4
...

Željko Joksimović: Jovana je moja najveća podrška

Željko Joksimović održao je koncert u Novom Sadu, a zajedno sa njim tamo je bila i njegova supruga, naša voditeljka Jovana Joksimović. On joj je veoma ...

24
tabloid
8
...

U vezi s ubicom i silovateljem?!

Pevačica pokazala novog dečka - bolje da nije!

24
tabloid
7
...

Evo zašto je nigde nema...

Svekar popularne pevačice, slučajno otkrio zašto se ona nije pojavila na njegovom koncertu. U porodici Kojić uskoro slavlje?

24
tabloid
4
...

MONDOPop: "Love actually" 15 godina kasnije

Omiljena romantična komedija, "obavezna" za vreme praznika, i nepoznate činjenice vezane za nju ove nedelje u emisiji Jelene Đurović.

24
tabloid
5
...

Zoran Cvijanović: "Svi smo morali da dođemo na čas tako obučeni, ali možete li da zamislite Mimu Karadžića u hulahopu!?"

Oktobar fest, Poltron, Mi nismo anđeli, Lepa sela lepo gore, Stado, Sivi dom, Mile protiv tranzicije... samo su neka od ostvarenja u kojima je glumio. ...

20
tabloid
9
...

"Suze" sa lekarskog recepta

"Neverne bebe" komponovale muziku za poslednju pesmu Neše Leptira

17
tabloid
11