Best news on social media
        alo.rs

12.11.2017 | 07:00
        Smedia preuzela:

12.11.2017 | 07:10
0%
14
Kada je „Alo!” ekskluzivno objavio priču da je folk pevačica Aleksandra Prijović operisala nos, ona to nije želela da komentariše.

No kada smo se sa njom našli licem u lice na njenom nastupu u „Gotiku”, nije mogla da izbegne odgovor, s obzirom na to da je promena na njenom licu vidna.

Pevačica je bila revoltirana zbog toga što smo objavili da se podvrgla estetskom zahvatu, ali je na kraju ipak popustila i priznala kako je morala da poseti hirurga.

- Rekla sam sebi da priču koja je izašla u vašim novinama neću da komentarišem i samo sam čekala da me to neko pita. S druge strane, ja od toga ne želim da pravim cirkus. Uvek sam bila iskrena i nikada nisam lagala - započela je Prijovićeva svoje izlaganje za „Alo!”.

- Moram vam priznati da sam imala vrlo veliki problem sa disanjem, tako da je bilo neminovno da dođe do operacije. Jedna...

comments powered by Disqus
...

SAHRANjEN BIVŠI ČLAN "ZABRANjENOG PUŠENjA": Drale ispraćen uz "Djevojčice kojima miriše koža"

Dražen Janković rođeni brat Neleta Karajlića, sahranjen na Novom bežanijskom groblju U Beogradu

68
tabloid
32
...

Mari Mari: Iz mog šašavog sveta i dečjeg duha se rađaju najlepše pesme (Foto)

Marija Marić Marković komponovala je pesmu koja će, u izvedbi Bojane Radovanović (13), predstavljati Srbiju na „Dečijoj pesmi Evrovizije“

34
tabloid
6
...

NAKON PSIHIČKIH LOMOVA DARKO ZVAO POPA DA SE ISPOVEDI: Jednu stvar ne može sebi da OPROSTI!

Lazić veruje da mu je Bog spasao život i sad želi da se vrati na pravi put i zaboravi na poroke

34
tabloid
129
...

ABORTIRALA, A DEČKU NIJE REKLA DA JE TRUDNA: O ovim scenama popularne domaće serije bruji Srbija!

Poslednja epizoda domaće serije "Jutro će promeniti sve", koja se emituje svim radnim danima sem petkom na RTS-u, donosi potresnu priču.

24
tabloid
6

Zoran Kesić progovorio o iznenađenju koje sprema i kritikovanju vlasti, a sina Isidore Bjelice će RAZBESNETI ono što kaže o njemu

Zorana Kesića ili volite ili ne, ali definitivno nikoga nikada nije ostavio ravnodušnim, što je i najbitnija stavka u poslu kojim se bavi.

20
tabloid
7
...

"Stavi silikone" (FOTO)

Ili da ostaviš dečka koji ti to traži?

17
tabloid
5