Best news on social media
        prva.rs

06.11.2017 | 09:09
        Smedia preuzela:

06.11.2017 | 09:38
0%
34

Pukla tikva!

Svađa između Sare Džesike Parker i Kim Katral postala je toliko ozbiljna da su njihove koleginice bile primorane da odaberu stranu.

Kako pišu strani mediji, Sintija Nikson (Miranda) i Kristin Dejvis (Šarlot) poslednjih par nedelja osećale su ogromnu tenziju zbog bliskih prijateljica. Više nisu mogle da podnesu konstantne prozivke u medijama, pa su odlučile da odaberu stranu i podržale SDŽP.

"’Sara ne voli dramu. Ona, Kristin i Sintija su jako ljute. Zaklele su se da više neće progovoriti sa Kim", rekao je neimenovani izvor za jedan magazin.

Izvor dodaje i da loši odnosi između Sare i Kim nisu nikakva novost. Iako u seriji glume najbolje drugarice, u pravom životu je to bilo mnogo drugačije.

"’Kim i Sara se nisu slagale još od prvog dana, ali su se pravile da se vole...

comments powered by Disqus
...

Kuća Gerarda Butlera izgorela do temelja

Vrativši se na mesto na kojemu se pre velikih požara u Kaliforniji nalazio njegov dom, glumac Gerard Butler je na Tviteru podelio fotografiju pred zgarištem ...

27
tabloid
7
...

Sledećeg godine stiže nova “Priča o igračkama”

Popularni animirani film Priča o igračkama dobija svoj četvrti i poslednji nastavak, osam godina po objavljivanju trećeg dela. U opisu filma koji se ...

24
tabloid
4
...

Grupa "Brit flojd" u utorak u Hali sportova

''Donosimo najnovije ozvučenje, spektakularnu rasvetu i video-animacije, a sviramo i hitove 'Pink flojda' koje do sada nismo izvodili", najavljuju članovi ...

20
tabloid
3
...

Diseldorf voli Brenu

Folk diva nastupila u krcatom nemačkom klubu "Ko"

20
tabloid
3
...
20
tabloid
8
...

Vidite li kupaći? (FOTO)

Ili končić i par centimetara materijala?

17
tabloid
8
...

"Sindikat" u Gračanici

Članovi grupe "Beogradski sindikat" nastupili su u subotu u kripti Sabornog hrama u Podgorici, na humanitarnoj večeri "Dogodine u Prizrenu"

17
tabloid
3