Best news on social media
        prva.rs

11.10.2017 | 14:14
        Smedia preuzela:

11.10.2017 | 14:24
0%
23

Vlasnk "Miramaksa" iskorišćavao glumice!

“Njujorker” je objavio još jedan optužujući izveštaj o istoriji seksualno nedoličnog ponašanja Harvija Vajnštajna u kojem su ga tri žene – glumice Azija Arđento i Lusija Evans i jedna koja je želela da ostane anonimna – optužile za silovanje. Samo nekoliko sati kasnije “Njujork tajms” je izbacio još jednu bombu: Gvinet Paltrou, Andželina Džoli, Rozana Arket i Mira Sorvino ispričale su svoje priče.

Paltrou i Džolijeva su otkrile za “Njujork tajms” da im se Vajnštajn, na počecima njihovih karijera, nabacivao i nudio nepristojne ponude.

– Imala sam u mladosti loše iskustvo sa Harvijem i zbog toga sam odlučila da više nikada ne radim sa njim i...

comments powered by Disqus
...

OMILJENA SPRSKA VODITELJKA BILA UDATA ZA ČLANA OBEZBEĐENJA ŽELJKA MITROVIĆA: Kumovala im je Brena, a niko nije znao kada su nastali prvi problemi

Voditeljka "Zvezda Granda" Sanja Kužet je jedna od najlepških voditeljki, a malo ko zna da je bila udata za člana obezbeđenja Željka Mitrovića, ...

30
tabloid
61
...

PRIZOR KOJI SLAMA SRCE! KARLEUŠA SE NE ODVAJA OD DUŠKA! Jelena potpuno skrhkana ispratila svekra na večni počinak (VIDEO, FOTO)

Milorad Tošić, otac fudbalera Duška Tošića preminuo je juče posle kratke i teške bolesti.

25
tabloid
73
...

Klinka koja vraća rokenrol! (VIDEO)

Klinka koja je sve oduševila fantastičnim glasom, nije pobedila u američkom "Talentu" uprkos tome što je bila favorit mnogima.

20
tabloid
8
...

Čestitamo! (FOTO)

Zvezda Granda izgovorila sudbonosno "da"!

20
tabloid
5