Best news on social media
        novosti.rs

09.10.2017 | 09:33
        Smedia preuzela:

09.10.2017 | 10:04
10%
47

POP-džez pevačica Lena Kovačević pevala je na svadbi prinčevskog para, Filipa i Danice Karađorćević, u Belom dvoru, posle crkvenog venčanja. Lepa umetnica je pred mnogobrojnim zvanicama nastupila u pratnji svog benda, a na repertoaru su, osim pesama sa njena tri albuma, bili i svetski hitovi u džez i pop maniru.

- Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam bila deo slavlja princa Filipa i princeze Danice, a atmosfera je bila, zaista, fantastična - rekla je za naš list Lena, koja blistala u bež haljini, kreatorke Biljane Tipsarević. - Oni su divan par i celo veće je bilo radosno ali i opušteno, jer su bile zvanice različitih generacija, kao i deca. Pevala sam sa muzičarima s kojima godinama nastupam, tako da je i zvuk i koncept poseban i...

comments powered by Disqus
...

"Ako narod to neće da gleda, neka promeni kanal"

Među političarima, rasprava o rijalitijima se nastavlja.

39
tabloid
6
...

EMOTIVNA PRIČA NATAŠE BEKVALAC: Da ga nije srela tog dana, ne bi sada prolazila kroz pakao

Nataša je prošla kroz dva razvoda, a treći put, taman kad je mislila da je naišla na “onog pravog”, ponovo je sve palo u vodu.

36
tabloid
15
...
28
tabloid
16
...

Opklada u "kapsuli": "Devojko, upravo sam zbog tebe izgubila 100 evra"

Šta članovi žirija obećavaju kandidatima, "mameći" ih tako da baš njih uzmu za mentore, a šta se događa u "kapsuli" dok kandidati pevaju?!

27
tabloid
4
...

Filmski centar: Nismo zabranili film "Mezimica"!

Upravni odbor Filmskog centra Srbije oglasio se povodom tvrdnji da su zabranili snimanje filma "Mezimica".

24
tabloid
4
...

Ivana Dudić nije samo glumica koja će se u seriji "Istine i laži" isprečiti na ljubavnom putu Marine i Nikole, već je i mađioničarka!

Na glumačkoj sceni se prvi put pojavila u seriji „Urgentni centar“, nakon čega su usledile uloge u „Prvaci sveta“, „Ubice mog oca“... Dvadesetsedmogodišnju ...

20
tabloid
6
...

Naida napustila "Divanhanu"

Popularni sarajevski sevdah bend opet menja pevačicu

20
tabloid
3
...

"Otkinula bi ti mozak da te uzme! Prvo bi na tvojoj kilaži radila tako da bi ti sam otišao u Negotin" Ubila bi te kao zeca..."

Da vidite kako je Đorđe David predstavio takmičaru šta bi se desilo kada bi mu Jelena Karleuša bila mentor!

20
tabloid
7