ARHIVA
Objavio: smedia.rs 02.05.2013 | 21:32     Smedia preuzela: 02.05.2013 | 21:32

Žestok kiks Bajkovića, gol koji se prima jednom u karijeri VIDEO

0
6296
Zestok-kiks-Bajkovica-gol-koji-se-prima-jednom-u-karijeri-VIDEO
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Boban Bajković definitivno nije imao svoje veče u Jagodini.Crvena zvezda je uspela da pregrmi teško gostovanje, ali ljubimac "Delija" nije plenio sigurnošću na golu. Naprotiv, sa nekoliko intervencija unosio je paniku u redove crveno-belih.
I napadač Zvezde pisao o preminulom hrvatskom golmanu FOTO
Lola Smiljanić: Majka mi govori "pobedite, a da ti ne daš gol Zvezdi"
Bajko prvi put preznojio Sa Pinta VIDEO

Prvo je u 22. minutu jedva uspeo da spreči ulazak lopte u mrežu nakon, delovalo je bezopasnog centaršuta, ali je onda u 51. minutu primio gol karijere. Sa 40 metara Đurić je lagano centrirao, niko nije ni pomislio da ide na nju, a Bajković je procenio da ide pored gola. Kakav je to šok bio za njega i sve na stadionu kojima je crveno-bela boja u srcu - lopta se zakoprcala u mreži za 2:2.


Srećom po njega, samo minut kasnije Milunović je na drugoj strani iskoristio ubacivanje Kasalice i, ispostavilo se, postavio konačan rezultat posle čega je nastala SLIKA DANA - reakcija Rikarda Sa Pinta.

Par minuta kasnije još jednom je Bajko pogrešio, ovoga puta posle kornera, ali je čudesno kako domaći tim nije uspeo da iskoristi situaciju i još jednom izjednači. Međutim, treba biti pošten pa reći da je golman Zvezde mnogo puta do sada spašavao ekipu sa "Marakane", pa se i njemu može desiti slab dan. Nedavno je ipak, prvi put potezom na terenu preznojio portugalskog trenera.

(Foto: Starsport)
comments powered by Disqus