ARHIVA
Objavio: smedia.rs 19.02.2012 | 11:21     Smedia preuzela: 19.02.2012 | 11:21

Kako je došlo do tuče navijača Zvezde i Partizana?

0
5230
Kako-je-doslo-do-tuce-navijaca-Zvezde-i-Partizana
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Večeras nas očekuje košarkaški spektakl u finalu Kupa Radivoja Koraća.Partizan i Crvena zvezda odmeriće snage u finalu nacionalnog Kupa prvi put posle tri godine, ali sportska javnost brine hoće li sve proći bez incidenata na tribinama i u gradu.
Pešić pobesneo: Palite ljude po hali!
Navijači Arsenala divljali u Milanu VIDEO
Sve navijačke tuče Srba i Hrvata VIDEO
Navijači Rabotničkog se sukobili na meču protiv Zvezde FOTO

Jučerašnji krvavi sukob navijača Crvene zvezde i Partizana na ulicama Niša prvi je takve vrste posle nekoliko godina, ali sa pravom treba postaviti pitanje kako je do njega došlo i da li su rigoroznije mere obezbeđenja mogle da ga spreče.

Sve je počelo u jednom dvorištu blizu Saborne crkve u Nišu, koje važi za tradicionalno mesto okupljanja navijača crno-belih, gde se odjednom pojavila grupa pristalica Crvene zvezde.

U tuči su korišćene motke, bejzbol palice, kamenice i baklje, jedan navijač je hospitalizovan, a pre nego što su zaustavljeni, navijači su uspeli da nanesu i lakše telesne povrede jednom prolazniku.

U crni bilans ovog incidenta spada i jedan oštećeni automobil, kao i pet privedenih lica, a kako navode u policiji, istraga je još uvek u toku.

Jučerašnji događaj imao je uvertiru dan ranije, kada su se navijači Crvene zvezde međusobno potukli na utakmici sa beogradskim Radničkim.
comments powered by Disqus