ARHIVA
Objavio: smedia.rs 27.10.2011 | 00:02     Smedia preuzela: 27.10.2011 | 00:02

Za subotu se sprema velika tuča "Zabranjenih" i "Alkatraza"

0
9277
Za-subotu-se-sprema-velika-tuca-Zabranjenih-i-Alkatraza
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Utakmica između Partizana i Smedereva, koja je predviđena za predstojeći vikend, mogla bi da bude označena kao utakmica visokog rizika.Policija i bezbednosne službe došli su do operativnih podataka da se u subotu sprema konačan obračun zavađenih navijačkih grupa na južnoj tribini.
"Delije", Radovci, Zemunci i "Unija" odali počast poginulom "Grobaru"
Južni front: Nema sukoba među nama
Ranjen vođa "Grobara"
Odbegli vođa "Alkatraza" naredio napad na "Zabranjene"

Kako piše Press, postoje dva scenarija, "Zabranjeni" planiraju da neobeleženi uđu na jug i tokom meča se predstave kao pripadnici ove navijačke grupe ili da nasilno upadnu na južnu tribinu.

Policijski izvori predviđaju da bi moglo doći do masovne tuče sa oko hiljadu učesnika u kojoj bi sigurno bilo žrtava, pa je bezbednosni rizik veći nego ikada.

Navodi se i da su "Zabranjeni" već spremili transparente, ali i druge vidove borbe te da uveliko spremaju osvetu, a iako nisu prijavili okupljanje, postoje podaci da će se u ranim jutarnjim satima okupiti na četiri lokacije u gradu.

Pripadnici "Zabranjenih" su u žestokom sukobu sa "Alkatrazom" oko primata na južnoj tribini, a taj sukob je rezultirao brojnim incidentima u proteklih nekoliko meseci.

(Foto: Starsport)
comments powered by Disqus