Best news on social media
        prva.rs

09.05.2018 | 21:00
        Smedia preuzela:

09.05.2018 | 21:10
0%
42

Ako vam je veza u poslednje vreme zapala u monotoniju, ne predajte se i učinite sve da vi i vaš partner povratite onu sreću i strast s početka odnosa. Ključ je inovativnost! U kuhinji ne morate samo da kuvate, već možete i da vodite ljubav.

Istraživanje sprovedeno u australijskoj kompaniji House Method obuhvatilo je 1 000 ispitanika, čiji su odgovori dokazali da su parovi srećniji ako vode ljubav van spavaće sobe i to za 10,5 odsto od onih partnera koji to čine isključivo u krevetu. 

Isti ti parovi bili su i oko 33 odsto zadovoljniji svojim seksualnim životom, verojatno i zato što to rade češće - u proseku 10,9 puta mesečno, prema samo 5,8 puta mesečno koliko vode ljubav oni koji se drže spavaće sobe, piše miss7.24sata.hr.

Kad je posredi izbor mesta u kući,...

comments powered by Disqus
Sve o čemu se priča sa
prva.rs
...

ŠVEDSKA TRAŽI HAPŠENJE ASANŽA: Britanci moraju dobro da promisle kome će ga izručiti!

Švedske vlasti su danas zatražile izdavanje naloga za hapšenje osnivača Vikiliksa Džulijana Asanža koji je u zatvoru u Velikoj Britaniji, ...

17
sex i veze
6
...

ZARIFA IZNERVIRAO TRAMPOV TVIT PA MU OBJASNIO: Pokušajte s poštovanjem, to uspeva! Iranci milenijumima odolevaju, a agresori su svi nestali!

Iranski ministar spoljnih poslova Džavad Zarif kritikovao je danas američkog predsednika Donalda Trampa zbog noćašnjeg tvita u kojem je pretio ...

17
sex i veze
7
...

MASAKR U BRAZILSKOM KAFIĆU: Naoružani napadači zapucali na goste, ubili jedanaest ljudi! (VIDEO)

Najmanje 11 osoba je ubijeno u nedelju kada su nepoznati napadači zapucali u baru u Belemu, na severu Brazila, a zatim pobegli.

17
sex i veze
87