Best news on social media
        prva.rs

03.05.2018 | 21:00
        Smedia preuzela:

03.05.2018 | 21:10
2%
42

Postoji li G-tačka? Mnogi seksolozi i dalje traže odgovor, iako drugi tvrde da postoji i jasno su objasnili gde je smeštena u predelu ženskih genitalija. Međutim, stručnjaci Nina Brokman i Elen Stoken Dahl odlučile su da razbiju najčešće mitove o seksu, a jedan od njih je postojanje G-tačke kao i devojačka nevinost.

Veruje se kako neke žene postižu orgazam samo tokom stimulacije ove tačke, i da se taj osećaj ne može postići ni na koji drugi način. Sada je zasnovana nova hipoteza koja objašnjava da G-tačka nije ništa drugo nego unutrašnji deo klitorisa. On je mnogo više od sitne kuglice na površini ženskog polnog organa. On je samo vrh sante, maleni deo velikog i osetljivog organa. 

Mit o nevinosti Da su žene rođene sa himenom, veruje se od srednjeg veka, a kada ova tanka opa pukne tokom prvog seksualnog...
comments powered by Disqus
Sve o čemu se priča sa
prva.rs
...

ŠVEDSKA TRAŽI HAPŠENJE ASANŽA: Britanci moraju dobro da promisle kome će ga izručiti!

Švedske vlasti su danas zatražile izdavanje naloga za hapšenje osnivača Vikiliksa Džulijana Asanža koji je u zatvoru u Velikoj Britaniji, ...

17
sex i veze
6
...

MASAKR U BRAZILSKOM KAFIĆU: Naoružani napadači zapucali na goste, ubili jedanaest ljudi! (VIDEO)

Najmanje 11 osoba je ubijeno u nedelju kada su nepoznati napadači zapucali u baru u Belemu, na severu Brazila, a zatim pobegli.

17
sex i veze
87
...

MARIN SE IZNENADIO KAD JE ČUO DA JE MILIJAŠ NJEMU OSTAVIO DESETKU: Saigrači imaju jednu želju za 'penzionera'!

On je kapiten, crveno-bela legenda, uzor, o kome saigrači pričaju samo u superlativu

17
sex i veze
7