ARHIVA
Objavio: smedia.rs 16.01.2012 | 14:08     Smedia preuzela: 16.01.2012 | 14:08

Najlepše haljine na dodeli Zlatnog globusa 2012 (VIDEO)

0
5969
Najlepse-haljine-na-dodeli-Zlatnog-globusa-2012-VIDEO
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Da, i dobitnici nagrada su važni, ali i dalje ostaju u zasenku onih koji su slavu pokupili kao najbolje ili najlošije stilozovani te večeri. Najuobičajenije pitanje koje reporteri postavljaju zvezdama na crvenom tepihu postalo je "Koga nosiš?"Kada je reč o sinoćnjoj dodeli Zlatnog globusa, modni eksperti su potpuno poludeli za Atelije Versaće haljinom koju je nosila, naravno, Anđelina Žoli. Bred Pit je mogao da zablista pored nje, samo da se potrudio da mu kosa makar izgleda čisto.

Rame uz rame sa Brenđelina parom, bar kada je stil u pitanju, stoji i Ema Stoun u jednostavnoj, Lanvin haljini boje šljive. Šarliz Teron, sa svojim urođeni osećajem za stil, odlučila se za Dior kombinaciju. Sara Mišel Gelar ne zaostaje u hrabro odabranoj balon-haljini Monik Lulije, a Runi Mara u Živanši silueti mnogima je oduzela dah.

Da stil i godine idu ruku pod ruku dokazale su i Helen Miren u Bedžli Miška kreaciji i, naravno, Madona u Rim Akri.

Tu je već i standardno dosadna Natali Portman u ciklama Lanvinu, seksi Salma Hajek u futurističkom Gučiju i buduća Džastin Timberlejkova životna saputnica Džesika Bil u "prilagođenoj" venčanici Elija Saba.


Pogledajte ko je još zablistao na crvenom tepihu dodele Zlatnih globusa 2012.

comments powered by Disqus