ARHIVA
Objavio: smedia.rs 03.01.2012 | 14:43     Smedia preuzela: 03.01.2012 | 14:43

Vodič kroz muške erogene zone

0
6488
Vodic-kroz-muske-erogene-zone
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Gde da ga dodirnete i kako? Osim opšte poznatih erogenih zona na muškome telu, postoje mnogi osetljivi delovi o kojima se ne govori tako često.O ženskim erogenim zonama mnogo se toga zna. Kada je reč o muškom telu, situacija je nešto drugačija, piše T - portal.

VRAT - Baš kao i žene, i muškarci imaju vrlo osetljiv vrat. Nežan dodir prstima ili usnama pa čak i lagani ugriz probudiće njegova čula u trenutku, a osećaj uzbuđenosti i zadovoljstva proširiće se celim njegovim telom.

*** Tantrički seks za početnike: četiri jednostavna saveta

DLANOVI - Mnoge žene to ne znaju, ali u muške erogene zone ubrajaju se i dlanovi. Lagane kretnje prstom po njegovom dlanu su sjajna predigra, a ako ga pritom još gledate u oči, njegovo uzbuđenje će naglo porasti.

USNE - Nežni poljupci, lagani dodiri vrhom jezika, ali i nežno dodirivanje prstima po usnama, njega će izludeti. Posebnu pažnju posvetite njegovoj gornjoj usni i području iznad gornje usne jer je to vrlo osetljiv deo.

UŠI - I muškarci, baš kao i žene, imaju vrlo osetljive uši. Dakle, i kod njih je to veoma važna erogena zona. Jezikom i usnama prvo nežno, a potom sve snažnije dodirute njegove uši. Nemojte zanemariti ni deo iza ušiju koji je takođe veoma osetljiv. Takav pristup će ga izludeti.

*** Tajne seksa koje žene žele da muškarci znaju

PODLAKTICE - Žene često zanemaruju ovaj deo muškoga tela, ali njegove podlaktice su veoma osetljive na dodire i poljupce. Posebno snažna erogena zona je unutrašnji deo podlaktice. Uz usne, jezik i prste, ovaj deo smete dodirnuti i noktima, ali vrlo nežno i to tako da prelazite dužinom podlaktica noktima.

DONJI DEO STOMAKA - Ako ga želite totalno izludeti, detaljno se pozabavite donjim delom njegovog stomaka. Naime, područje od pupka prema preponama veoma je osetljivo što znači da je taj deo veoma snažna erogena zona. Koristite se dlanovima, prstima i jezikom, ali budite vrlo nežne.

KOLENA - Verovali ili ne, i kolena su važna i nezaobilazna muška erogena zona. Budući da se na tom delu nalaze živčani završeci, nežno tapkajte prstima kako bi se povećala osetljivost toga dela, a potom se poigrajte usnama i jezikom.

*** Šta da žena uradi kad erekcija zakaže

LIST - Budući da su mišići u listu vrlo napeti, dobro će doći vaši dodiri da ih opuste. Ako to činite senzualno, cela stvar će se pretvoriti u seksi masažu koju on sasvim sigurno nikada neće zaboraviti.

TESTISI - Ovaj deo muškog tela poznat je kao najsnažnija erogena zona. Dopustite mašti da vas vodi prilikom "posvećivanja" ovom delu njegovog tela, ali šta god radite, činite to nežno jer ćete u suprotnom kod njega izazvati bol.

MEĐICA - Ovaj deo obiluje živčanim završecima pa je i veoma osetljiv. To je onaj deo tela između testisa i anusa. Možete ga dodirivati jezikom, ali i masirati vrhovima prstiju. Ako to kombinujete sa oralnim seksom, njegovom zadovoljstvu neće biti kraja.

PENIS - To najpoznatija muška erogena zona o kojoj se sve zna. Ne bi trebalo trošiti puno reči pa ćemo vas samo podsetiti da prilikom zadržavanja na tom delu njegovog tela koristite i prste i jezik i ruke i usne, a katkada vrlo, vrlo nežno i zube.
comments powered by Disqus