ARHIVA
Objavio: smedia.rs 21.12.2011 | 09:59     Smedia preuzela: 21.12.2011 | 09:59

Saveti za oblačenje za dame niskog rasta

0
4486
Saveti-za-oblacenje-za-dame-niskog-rasta
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Ne morate da nosite vrtoglavo visoke potpetice samo da bi izgledali viši nego što jeste. Dobar odabir odeće i naglašavanje delova tela bolje izdužuju.Na primer, niže osobe izgledaju više kada nose odeću u sličnoj nijansi iste boje. Monohromatski stil (koji je, uz to, ove sezone veoma popularan) ima tendenciju da izduži telo. Samo visokim vitkim ženama pristaje mešavina boja, jer one mogu da onu koja ih nosi učine krupnijom.

Nosite cipele u istoj boji kao što su pantalone, helanke ili suknjakoju ste obukli. ***Cipele koje svaka žena mora da ima

Klonite se slojevitog oblačenja jer vizuelno dodaje težinu, posebno kod nižih osoba.

Izaberite odeću koja daje akcenat vašem telu horizontalno, jer to daje iluziju visine (print je ovde od velike važnosti). ***Novi trendi izgled male crne haljine!

U vrećastim pantalonama bilo koje dužine izgledaćete kao bombica. Kapri pantalone vizuelno skraćuju nogu, pa male žene izgledaju još sitnije i zato nikada ne bi trebalo da troše novac na njih. Ako baš morate da nosite kapri, izaberite uže modele i oko kuka i posebno što se tiče nogavica.

Široki kaiševi čine vaše telo još kraćim. Birajte pojaseve do 2,5 centimetra debljine i ni milimetar više, ma šta da kažu modni diktatori.
comments powered by Disqus