ARHIVA
Objavio: smedia.rs 16.12.2011 | 19:24     Smedia preuzela: 16.12.2011 | 19:24

Vrele seksi igrice za hladne zimske noći

0
5880
Vrele-seksi-igrice-za-hladne-zimske-noci
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Promenite pravila društvenih igrica i pretvorite ih u seksi nadmetanje. Pobednik dobija sve...Uz malo izmena svaka društvena igra može dobiti zanimljivu erotsku verziju. Potrebno je samo da pustite mašti na volju. Za početak evo nekoliko zanimljivih ideja.

POTRAGA ZA BLAGOM
Napišite uputstva na stikerima i zalepite ih na pravim mestima, na primer, "Pogledaj ispod kreveta". Vaš partner bi tamo trebalo da pronađe seksi veš i stiker sa novim uputstvom "Pogledaj …" na neko drugo mesto na kom bi trebalo da otkrije novo iznenađenje, poput lisica i drugih seksi igračaka koje možete da iskoristite kad tragač pronađe glavni plen odnosno - vas.
*** Deset neobičnih činjenica o seksu

EROTSKE KOCKICE
Ispišite na papir brojeve od jedan do šest sa zadatkom za svaki broj. Bacajte kockice i kada dobijete određeni broj, uradite ono što piše na papiru, na primer: izvedite striptiz, francuski poljubac, bezobrazno šaputanje... Kada ste se dovoljno razigrali i zagrejali, ispište novije i smelije zadatke i nastavite sa igrom.

ISTINA ILI IZAZOV?
Da li se sećate ove zabavne tinejdžerske igre? Zapravo, možete je igrati na isti način sa svojim partnerom. Nakon pitanja "istina ili izazov ?" on pristaje na opasno sočna i bezobrazna pitanja ili na neki seksi izazov, a vi odredite šta će to biti.
*** Šest trikova za fantastičan seks na brzaka

SUPERHEROJI
Ljudi obično imaju više samopozdanja i kreativniji su kada se pretvaraju da su neko drugi, pa čak i u krevetu. I zato, zašto ne biste pored sebe u krevetu imali seksi Laru Kroft ili Supermena koji sjajno izgleda? Strast možete pojačati raznim kostimima.

GOLA IGRA
Sve igre koje ste igrali sa društvom kao što su Ne ljuti se čoveče, Monopol, Riziko možete igrati i sa partnerom, ali na malo drugačiji način. Uvedite dodatna pravila. Na primer, svaki puta kad dobijete šest strasno se poljubite, a posle svake partije onaj ko izgubi neka skine deo odeće.
comments powered by Disqus