ARHIVA
Objavio: smedia.rs 12.11.2011 | 08:21     Smedia preuzela: 12.11.2011 | 09:11

Veliki povratak karirane košulje

0
3254
Veliki-povratak-karirane-kosulje
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Ne znamo da li vas asociraju na američke farmere ili Kurta Kobejna, ali karirane košulje su opet u modi. Slatke karirane košulje s kojima se stvarno možete poigrati nude vam da odaberete svoj stil. Odlučite šta danas želite da budete i poigrajte se odevnim predmetima koji se kriju u vašem ormaru.Karirane košulje su svoj veliki povratak doživele prošle sezone, posebno ako govorimo o povratku u kolekcijama modnih brendova. Međutim i ove sezone su neizbežne i poželjne. One i dalje ostaju simbol grandž generacije koja se odupirala modnim trendovima i koja je živela za Nirvanu. Danas ih prihvataju sve šminkerke koje su u moru načina kako da nose karirane košulje pronašle svoj omiljeni.

Karirane košulje u neku ruku su odraz bunta. Upravo ih je zato dopušteno nositi u pomalo čudnim varijantama kao na primer nekoliko brojeva veće. Ako vam se sviđa da one jednostavno padaju s vaših ramena i ne ocrtavaju linije vašeg tela, slobodno ih pozajmite od dečka, brata ili oca.
***Udobni i moderni jesenji trendovi

Ispod možete da obučete običnu jednobojnu majicu, a ako ste hrabrije u eksperimentisanju, probajte sa slatkim i popularnim majcama s printevima likova iz crtaća. Možda vam ovo deluje kao cirkus i šarenilo, ali uz pomno odabran ostatak outfita možete da delujete jako, jako moderno i slatko. Upravo na taj način nose ih hipsteri.

Nešto nežniju varijantu moguće je dobiti uz košulju sitnih kockica i kratku džins suknju uz dokolenice. Cipele odaberite prema želji. Ova će varijanta dobro izgledati i na visoke čizme ili pak na gojzerice, a možete probati i s oxfordicama. Ovo će vas pretvoriti u slatku štreberku ili pak u romantičnu devojku iz komšiluka. Želite li pak da iskažete naklonost Kurtu Kobejnu, na majcu dugih rukava navucite kariranu košulju, obucite pocepane i isprane farmerke, a na nogama neka budu nezaboravne čizme s potpisom Dr. Martensa ili pak Converse patike.
***Džemperi za svaki stas

Karirane košulje i ostali trendovi koji se vraćaju iz devedesith bude u nama buntovne devojke. Odaberite ono što vam pristaje, a kombinaciju upotpunite teškim nakitom ili smokey eyesom.

Karirane košulje su savršen odevni predmet za sve koji vole mixing kombinacije i ne boje se kritika. Doduše, vole ih i oni koje se oblače slojevito, no oni igraju na neku malo sigurniju varijantu. Koji god vaš izbor bio, isprobajte neku ludu kombinaciju i proverite kako se osećate. Možda upravo uz karirane košulje otkrijete neku novu sebe. Slojevite kombinacije idealne su za ove jesenje dane i nagle promene temperatura, a uz njih ste naprosto sigurni da niko neće izgledati poput vas, piše Zanosna.
comments powered by Disqus