ARHIVA
Objavio: smedia.rs 09.11.2011 | 14:59     Smedia preuzela: 09.11.2011 | 14:59

Najveći blamovi u krevetu

0
13370
Najveci-blamovi-u-krevetu
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Seks nije neprijatan, osim ako vam se ne dogodi ...Ako ste se ikada pitali kako možete da se obrukate u krevetu evo nekoliko najboljih načina da se izblamirate i oterate partnera.

ORAO PAO - Postoji li neprijatnija situacija od onog trenutka kad shvatite da niste "na visini zadatka" ? Ne postoji.

DUVAJU VETROVI - Da, ali vi niste na otvorenom. Seks obiščno dođe posle večere i nekoliko koktela, pa su vaša creva razuzdana koliko i vi u tom trenutku. Kratak zvuk će biti neprijatan, ali miris koji ne nestaje, ako je ne onesvesti sigurno će je isterati iz prostorije.

AH, BILJANA ... - Strast vam je pomutila razum pa ste na vrhuncu izbrbljali ime bivše devojke. Kakav blam! Još veći ako pokušate da se izvučite "Ma samo ti se učinilo, mislio sam Ljiljana..."

*** Situacije u kojima ni vijagra ne pomaže

VINO NA PRAZAN STOMAK - Na pola posla istrčavate u toalet, ili još gore, ne stižete na vreme do kupatila i sadržaj vaše večere završava na telu partnerke. Više je nećete videti, definitivno!

BEZ SVESTI - Precenili ste svoje mogućnosti i popili više... Ništa neobično, osim što ste se za vreme seksa onesvestili, ali ne od strasti.

DRAGA, VOLIM TE - Hteli ste da kažete "Volim kada uradiš to...", a omaklo vam se "Volim te". Bolje da se odmah pokrijete po glavi i nestanete. Šta da očekuje ako ste joj za vreme prvog seksa rekli da je volite? Sledeći put bi mogli da je zaprosite.

*** Kome su potrebni ovakvi ljubavnici?

ŠEPRTLJA - Sjajno je biti aktivan u krevetu, ali ne preterujte sa pokazivanjem akrobatskih veština, jer vam se može dogoditi da završite na podu. Kome treba smotanko u krevetu?!

UHVAĆENI U AKCIJI - Kada vaš cimer, prijatelj ili još gore roditelj otvari vrata i vidi vašu golu zadnjicu kako se njiše u ritmu, to postaje trenutak po kom će vas pamtiti! Kad god vas pogleda setiće se tog prizora!

GDE JE NESTALA? - Ako je odlučila da pokupi svoje stvari i ode na pola posla znači samo jedno: dotakli ste dno. To je kao sa gledanjem filma, toliko je bilo loše i neuzbudljivo da nije sačekala da vidi kraj.

*** Seksi ideje za svaki dan u nedelji

CRVENO IZNENAĐENJE - Primetili ste krv na čaršavima, a ona očigledno nije devica. Krevet izgleda kao da je u njemu upravo počinjen zločin. Veoma neprijatna situacija za oboje.

ZAPUŠITE NOS - Kada je miris toliko nepodnošljiv da oboje ne možete da dođete do vazduha onda je vreme za seks pod tušem!

KAKAV PERVERZNJAK! - Upravo doživljavate divlji, strastven seks... U zanosu joj predlažete da pokušate jednu pozu koju ste videli u porno filmovima. Ona se odjednom okreće od vas pravdajući se da se oseća loše ali njen izraz lica i pogled u stilu "Kakav perverznjak!" sve govori.
comments powered by Disqus