ARHIVA
Objavio: smedia.rs 27.10.2011 | 16:10     Smedia preuzela: 27.10.2011 | 16:10

Najbizarniji sajtovi za upoznavanje (VIDEO)

0
3617
Najbizarniji-sajtovi-za-upoznavanje-VIDEO
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Internet je preplavljen sajtovima za upoznavanje. Neki od njih su najblaže rečeno čudni...Tragate za srodnom dušom? Internet vam nudi mnogo rešenja. Ako želite da pronađete partnera čije lice izgleda slično kao vaše, da izbor umesto vas obavi mama ili pak čeznete za partnerom koji deli vašu opčinjenost kostimima superheroja? Onda bi trebalo da posetite jedan od najbizarnijih sajtova za upoznavanje.

ODRAZ U OGLEDALU
Svi tragamo za svojom savršenom polovinom, ali Kristina Blum je to shvatila bukalno kada je osnovala "FindIourFacemate" - sajt za upoznavanje ljudi koji liče jedni na druge!

Ona kaže da je ideju dobila jer ona i njen suprug veoma liče. Sajt radi tako što koristi softver za mapiranje crta lica i pronalazi vam partnera sa kojim imate najviše sličnosti.
*** Najveće zablude o ljubavi zbog kojih ste sami


SAJT KOJI SPAJA RUŽNE
Jedna Britanska agencija za upoznavanje napravila je sajt "Theuglibugball", koji spaja osobe koje su "estetski drugačije" ili prostije rečeno ružne. Tom Kliford i Žanin Voker upoznali su se preko ovog sajta i odlučili da se venčaju. Kažu, da su neverovatno srećni.

MUŠKARAC, ŽENA I KAPETAN
Da li ste morski kapetan i još usamljen? Postoji sajt posvećen vašim potrebama. Ono što je veoma zanimljivo na ovom sajtu je obrazac za pretragu koji pravi razliku između tri pola: muški, ženski i kapetan!?


KAD MAME PROVODADŽIŠU
Majke vole da se umešaju u izbor partnerke svojih sinova, a da li ste znali da za mame provodadžike postoji i sajt. Geri Brin je odlučila da pronađe savršenu devojku za svog sina Kolbija (31). Krenula je u potragu na internetu koja je kasnije prerasla u biznis i stvaranje sajta koji mamama pomaže da ožene svoje mezimce.
*** Bizarne činjenice o seksu: Ko ima najduži, najdeblji...

SUPERHEROJI I ČUVENI ZLOČINCI
Da li ste usamljeni? U potrazi za nekim posebnim? Volite da se oblačite u kostime superheroja ili čuvenih zločinaca? Onda za vas ima nade, "SuperHarmoni" je šansa za vas.


SAJT SAMO ZA LEPE
"BeautifulPeople" je neobično zahtevan sajt za one koji traže ljubav. Svaki član mora da prođe strogu fazu u kojoj postojeći korisnici ocenjuju da li je kandidat dovoljno privlačan.
comments powered by Disqus