ARHIVA
Objavio: smedia.rs 15.10.2011 | 14:43     Smedia preuzela: 15.10.2011 | 14:43

10 sigurnih znakova da vas muškarac voli

0
15954
10-sigurnih-znakova-da-vas-muskarac-voli
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Muškarac može da priča na sav glas kako vas voli, a s druge strane da vas ne poštuje, namerno provocira i vređa. Međutim postoje i oni drugi tipovi muškaraca koji uglavnom ćute, retko kada vam kažu koliko vas obožavaju, a ipak to možete da vidite na prikrivenim znakovima. Sitnice su te koje otkrivaju koliko mu je u stvari stalo do vas.Zato vam otkrivamo te tajne znakove muškaraca, a vama otvaramo oči kako biste bili sigurni u kakvoj ste vezi.

1. ISPUNJAVA VAŠE ŽELJE

Stvarno je slatko kada muškarac zna šta volite i na taj način zna da vam ugodi svakodnevnim sitnicama. Kada bismo svi pazili jedni na druge život bi nam bio mnogo lepši. Međutim to su pokazatelji prave ljubavi. Niko vam neće ugađati, ako mu nije zaista stalo do vas. I nemojte to onda iskorišćavati, nego i sami ponekad vratite istom merom.

2. ODGOVARA NA SMS ZA DVE SEKUNDE


Naravno, da je ponekad sprečen i da mu je mobilni nedostupan, ali je u redu da u većini slučajeva reaguje na vaše poruke i kada nisu vezane za seks. I to je znak da mu je stalo do vas. Znači da misli na vas, da ste mu na prvom mestu i da želi da učini za vas sve što je u njegovoj moći. A lepo je i kada vam ponekad bez razloga pošalje sladunjavi SMS.

3. TRETIRA VAS KAO ŽENU

Prošla su vremena 100-postotnih džentlmena koji su otvarali vrata automobila i ustajali od stola kada su žene sedale. Međutim mnoge žene i dalje "padaju" na takve gestove. Možda je svet postao toliko ubrzan da više nemamo vremena da sačekamo da nam muškarac otvori vrata auta, ali sva ostala bi mogao. Svako ima svoje kriterijume prema kojima bi muškarci trebalo da se ponašaju i ako ih on barem delimično ispunjava tada ste sigurni da mu je stalo do vas.

4. SVIĐATE MU SE U PRIRODNOM IZDANJU

Znate kako na filmu žene često spavaju sa šminkom kako bi svom mužu bile predivne? - tako nešto ne postoji samo na filmu, a kožu uništavaju zbog muževe želje da mu lepo izgleda čim otvori oči ili u kuhinji dok mu kuva. S druge strane, ako ste muškarcu predivni takvi kakvi jeste onda znajte da vas voli, jer udovoljavati im šminkom, odećom, dijetama i treninzima nema smisla. Ili vas voli takvi kakvi jeste ili će ovako i onako otići.

5. ŽELI DA VAS ZADOVOLJI U KREVETU


Dokazano je kako u seksu žene treba da misle na sebe, a muškarci da se fokusiraju na ženu koju treba da zadovolje. Oni muškarci koji kroz mesece i godine nisu uspeli da upoznaju vaše telo i želje te se nisu potrudili da vam priušte nezaboravne trenutke u krevetu, znači da mu verovatno nije ni stalo do vas. Postoji još mala mogućnost da taj muškarac ni ne zna kako da se ponaša prema ženi, ali to nije opravdanje, jer uz malo volje i ljubavi bi i to naučio.

6. ROMANTIČAN JE

Nastavak na prethodnu tačku je da pre i posle seksa bude pažljiv i romantičan prema ženi. Iako to njima baš i ne treba, pogotovo ne posle seksa, neki muškarci znaju da su ženama dodiri i poljupci i te kako važni. Uostalom na taj način dokazuju da mu je lepo s vama i želi još malo da vam udovolji.

7. HVALI SE VAMA


Ne misli se pritom na hvaljene time kakvi ste u krevetu ili koji broj brusa nosite, nego vašim dostignućima, pametnim odlukama i hrabrim potezima. Sve možete videti u načinu na koji vas predstavlja u društvu. Ukoliko je ponosan vama, znači da vas ceni i voli.

8. VERUJE U VAŠE SNOVE


Kada muškarac "popljuje" sve što zamislite da biste hteli da postignete u životu ili neki način na koji biste hteli da živite, znači da vas ne ceni i da nemate zajedničku viziju budućnosti. Takođe to znači da ima loše mišljenje o vama i vašim mogućnostima. Naravno, ovo ne važi u izuzetnim situacijama kada smatra da nešto nije dobro za vas pa vas odgovara od tog cilja ili puta.


9. UVESELJAVA VAS


Kada muškarac samoinicijativno stavi kecelju i skuva vam najfiniji ručak bez ikakvog povoda ili kada otvori šampanjac samo zato što ste se vratili s trodnevnog putovanja, tada znate da vas jako voli. Ma čak i sitnice kao što su skuvana jutarnja kafa bez koje ne možete izaći iz stana ili učestalih post-it poruka na frižideru čini vas srećnom ženom, jer je kraj vas muškarac koji želi da vam pruži divne trenutke i kada se to od njega ne očekuje.

10. PRAVI BUDALU OD SEBE


Ponekad nam se ne sviđa kako neki muškarac pravi budalu od sebe u društvu zbog vaše prijateljice, ali njemu nije stalo šta drugi misle o njemu nego samo da njoj dokaže koliko je voli. Ipak može biti i simpatično to da muškarac pristane da s vama ide na salsu iako nema ritma ili da pazi na vas dok ste popili koju čašicu viška. Definitivno dokaz da vas voli, piše She.
comments powered by Disqus