ARHIVA
Objavio: smedia.rs 30.11.-0001 | 00:00     Smedia preuzela: 20.09.2011 | 00:16

Saveti za šminkanje za brinete

0
5946
Saveti-za-sminkanje-za-brinete
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Brinete izgleda da zrače nekom posebnom vrstom energije koja osvaja srca muškaraca. Da bi naglasili jedinstvenu lepotu i senzualnost, važno je da naučite kako da se šminkate ako ste brineta.Brinete mogu imati različite nijanse smeđe boje kose, počev od kestenjaste ili braon do gotovo crne. Zato se i paleta boja koju koristite na svom licu u velikoj meri razlikuje. Boja očiju kao i kože trebalo bi da utiču na vaš izbor. Imajte na umu da postoji granica za sve i da bi izbegli propast, poslušajte naše savete za šminkanje brineta.

Ako imate baš tamnu kosu, tamne oči i crnomanjastu kožu, bolje je da se opredelite za duvanžutu nijansu tečnog i pudera u prahu, dok rumenilo mora biti nežne koralne boje, karminroze ili nijanse tamne breskve. nemojte štedeti na primeni maskare, ajlajnera i senke, jer možete sebi da dopustite svetlu ili čak veoma upadljivu šminku. Ako želite da naglasite svoje oči, "zadimljeni pogled" najbolje naglašava dubinu tamne boje očiju. Za naglašavanje usana tamnokose brinete bi trebalo da koriste boje terakote, trešnjacrvenu ili zatvorenocrvene nijanse. Ali zapamtite da je spoj jarke šminke na očima i usnama nedopustivo čak i za vas!

Za žene sa toplim tonovima smeđe boje kose, kao što je kestenjasta, dobra opcija su topla bež ili ružičasta nijanse tečnog i pudera u prahu. Ako su vaše oči braon ili zelene, opredelite se za braon ili zelenkaste nijanse senke i braon maskaru. Ali, ako imate kombinaciju kestenjaste boje kose i tamnih očiju, meke nijanse plave i sive senke savršeno bi trebalo da vam odgovaraju. Što se tiče ruževa za usne, za vlasnice kestenjaste kose i zelenih ili sivih očiju idealne su bogate nijanse rubincrvene, a braon kosa i crne oči više vole eksperimentisanje različitim nijansama roze karmina.


Brinetama lepo stoji i ako izgledaju kao da su bez šminke. Tanka linija braon ajlajnerom na gornjem kapku i jedan sloj maskare naglasiće oči. Dodajte malo rumenila i sjaj za usne i eto kombinacije za dan.

Nije važno da li se šminkate ili ne, ali za brinete je dobro da imaju na usnama karmin, da ne bi izgledale "isprano". Umereno roze ili koralne nijanse dodače boju vašim obrazima i ulepšati oči. Izgledaćete razbuđeno, bez obzira da li imate svetlu ili tamniju kožu.

Crveni ruž za usne preko dana je loša ideja. Za sve, pa tako i za brinete. Samo zato što imate tamnu kosu uz koju tako dobro pristaju crvene usne, ne morate to stalno i da dokazujete. Ako baš volite crveno, opredelite se za sjaj umesto karmina.

Smeđa senka odlično pristaje uz bilo koju boju kose, ali posebno dobro brinetama jer povezuje kosu i oči u celinu. Ukoliko imate plave oči, onda će ih dodatno naglasiti.

Ukoliko želite da budete primećeni, zaboravite na smeđu senku i birajte bilo koju boju, jer vam sve što je u ponudi dobro pristaje.

D.B.
comments powered by Disqus