ARHIVA
Objavio: smedia.rs 30.11.-0001 | 00:00     Smedia preuzela: 24.08.2011 | 11:14

Šta muškarci najviše vole u seksu?

0
14314
Sta-muskarci-najvise-vole-u-seksu
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Koja poza im je omiljena i zašto, o čemu najčešće maštaju, koliko puta pomisle na seks u toku dana…Kako muškarci nisu uvek najpričljiviji ankete i stručnjaci mogu da vam otkriju njihove omiljene seksi igre, piše T portal. Saznajte šta jači pol voli i iznenadite partnera.

Zašto je "dogi" poza broj jedan?
Studije i ankete kažu da je ovaj položaj muškarcima apsolutni broj jedan. Osim što vole da budu iza svoje partnerke, rezultati kažu da ni damama ova poza nije mrska. Suzan Krain Bakos, stručnjak za seks kaže kaže da je to dobitna poza za oba partnera jer muškarci imaju kontrolu i mogu duboko da penetriraju, a ženama stimulišu G-tačku, što može da ih dovede do eksplozivnog orgazma.

Šta priželjkuju?
U svim fantazijama oni su glavni glumci, ali okružuje ih više glumica. Takođe, ih privlači seks na javnom mestu ili kad ih neko gleda. Ako svog dragog ne želite da delite sa drugima, probajte igru vezivanjem, igrajte se sami sa sobom i dopustite mu da gleda, a pali ga i ideja o analnom seksu.

Da li je veličina važna?
Psiholog i seksolog Edvard Fernandes smatra da muškarci po ovom pitanju često od komarca prave slona ali u obrnutom značenju. Kaže da previše brinu da li im je penis dovoljno velik zbog nesigurnosti u svoj performans. Ako ste u krevetu i imate potrebu da komentarišete njegovu veličinu jedini dozvoljeni opisi su "veliki" i "veći".

Analne igre, da ili ne?
Vaš partner možda ne voli da priča o ovoj temi, ali u poslednje vreme mnogi su svesni da se upravo u analnom otvoru nalazi njihova G - tačka koja može da im priuštiti vrtoglavi orgazam. U svakom slučaju, ako ste za ovakvu vrstu eksperimentisanja, prvo porazgovarajte sa njim da ne bi bilo neprijatnih iznenađenja.

Da li stalno misle na seks?
Velika studija rađena u Americi kaže da više od polovine muškaraca na seks pomisli tek jednom ili nekoliko puta dnevno. Tome u prilog idu i rezultati nedavnog istraživanja koje je pokazalo da žene više cene seks, a muškarci maženje.
comments powered by Disqus