ARHIVA
Objavio: smedia.rs 30.11.-0001 | 00:00     Smedia preuzela: 21.07.2011 | 12:43

Tri načina da znaš da te voli

0
9871
Tri-nacina-da-znas-da-te-voli
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Nema devojke koja se bar jednom nije zapitala: "Voli li me zaista moj dečko?"Budimo iskreni, nismo se samo jednom pitale da li nas voli - to se pitamo svaki čas. Ali rebalo bi da se rešimo sumnje, jer što je ona manja, to je vaša povezanost i zaljubljenost veća.

Kako ne bi izluđivale sebe, odmah odgonetnite na čemu ste.

ŽELI DA ZNA KAKO SI PROVELA DAN
Iskreno ga zanima kako si, kako ti je prošao dan, šta si radila, pažljivo sluša tvoju priču sa posla, faksa ili šta si ceo dan radila kod kuće sa klincem. Ako te voli, pokazaće interes za tebe i stvari koje radiš. Ukoliko ga baš briga, znači da mu je sa tobom dobro samo dok imate neke zajedničke aktivnosti, ali može i da znači da bi, čim mu dosadiš ili upozna nekog drugog zanimljivog, vrlo lako mogao podići sidro.

NUDI POMOĆ KADA JE POTREBNA
Nisu ti isplatili platu, mami bi trebalo da nabaviš neku sitnicu ili ti je potrebno da te neko ujutru preveze do lekara – on uskače i rešava sve probleme. Ako čak sluša i detaljno razrađenu priču oko svađe sa tvojom prijateljicom – onda mu je sigurno jako stalo.

ZBOG TEBE RADI STVARI KOJE INAČE NE VOLI
Ide u bioskop da gleda romantičnu komediju samo zato što si ga zamolila, a inače bi radije gledao neki SF triler ili horor od kog ti se ježe sve dlake na telu. Upoznao je tvoje roditelje samo zato što si ga zamolila, inače bi najradije od njih pobegao što dalje. Kupuje ti omiljenu čokoladu sa lešnicima, iako ne podnosi lešnike. Kupuje ti za rođendan stvari koje zna da te raduju, makar miso da su glupe i detinjaste. E pa, zbog takvih sitnica možeš biti sigurna da te voli.

Ako imaš takvog dečka, prava si srećnica, ali ne uzimaj to zdravo za gotovo. Šteta bi bilo da nešto tako lepo uništite samo zato što ste postale presigurne i prestale da se trudite oko njega.

(She)
comments powered by Disqus