ARHIVA
Objavio: smedia.rs 30.11.-0001 | 00:00     Smedia preuzela: 22.06.2011 | 11:46

Kako da ukrotite ženskaroša?

0
7661
Kako-da-ukrotite-zenskarosa
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
On je savršen muškarac! Ima samo jednu malenu manu... Voli sve žene. Kako ga zadržati podalje od potencijalnih suparnica?PROPALI POKUŠAJ PROMENE... ILI....
Nema koristi govoriti o tome kako da ga osvojite, jer će on vas osvojiti prvi. On će biti u stanju da stvori bezbednu i opuštenu atmosferu, ima prave reči u pravo vreme, obratiće pažnju na promene vaših emocija i biće savršen u svakom pogledu. Ako prepoznajete ženskaroša u njemu, a ne smeta vam ideja da ga delite sa bezbroj drugih žena, idite do kraja. Ali, nemojte misliti da ga možete promeniti. On će na kraju pokušati da predstavi svoje potrebe za novim stimulansima u vidu različitih ženskih tela kao vaš problem, posebno ako se ne slažete sa onim što on radi.

POVRATAK U VREME ŽENSKE ČESTITOSTI
U starim vremenima, pre seksualne revolucije, žene su marljivo štitile svoju "čast" - to znači da se nisu lako odricale nevinosti. Danas žene mogu da priznaju da žele seks odmah i mnogi moderni muškarci veruju da mogu avanturu da pretvore u ozbiljnu vezu. To znači da i oni poštuju žene koje su spremne da odmah odu u krevet sa njima. A zašto ne - to samo govori koliko su poželjni i koliko njihova potencijalna partnerka želi da ima seksualni odnos sa njima.

Problem sa ženskarošima je što, kada dobiju ono što su tražili, više ih ne zanimate. Zato sa seksom odugovlačite, čak i ako vas potera već na prvom sastanku. Suptilno koketirajte i sačuvajte misterioznost, ali mu dajte do znanja da ga želite, ili bi mogao da izgubi interesovanje. Morate da kreirate takve okolnosti da će uvek izgledati kao slučajnost što ne možete da "idete do kraja" sa njim.

ZAINTIGIRAJTE NJEGOV MOZAK
Odvucite razgovor i aktivnosti od oblasti koje su povezane sa osnovnim instinktima. Razgovarajte o stvarima za koje je stvarno zainteresovan (verovatno voli još nešto osim žena), kao što su muzika, sport ili njegov hobi.

UVEDITE GA U VAŠ KRUG
Predstavite ga svojim prijateljima, bratu ili sestri. Neka se oseća kao da je deo vašeg života. Tako će vas lakše videti kao nešto više od komada mesa. Ali, nije obavezno da će to da umanji njegovu želju za svežim mesom.

NEMOJTE DA BUDETE U PODREĐENOM POLOŽAJU
Ženskaroš je navikao da žene podlegnu njegovim čarima i kada on kaže: "skoči", one ga pitaju "koliko visoko?" Stavite mu do znanja da niste od onih koje može da kontroliše. Oni vole mlađe i nesigurne žene, jer je potrebno manje napora a uspeh je praktično zagarantovan. Vodite svoj život i naterajte ga da postane toga svestan. Tako ćete dobiti na vrednosti i dodati tajanstvenost na listu osobina koje on kod vas primećuje. Uostalom, morate da imate svoj život i da biste negde mogli da se povučete i ližete rane posle kontakta sa ženskarošem.

STRPLJENJE JE VRLINA
Moguće je da će oči početi da mu lutaju već posle nekoliko dana u vašem društvu. Ignorišite i budite nonšalantni. To će pokazati da ste sigurni u sebe i da su njegovi postupci uzaludni. Kada provede nekoliko nedelja sa vama, verovatno će početi da otvoreno flertuje sa konobaricom, komšinicom, možda čak i vašom sestrom. Ako i dalje mislite da je vredno truda, nastavite da ignorišete i budite nonšalantni.

PREUSMERAVANJE PAŽNJE
Ovaj savet je, zapravo, prilično smeo i neetički, jer se bavi manipulacijom. Preusmerite njegovu pažnju sa "lovine" na njegovu nežniju i plemenitiju stranu (pretpostavljamo da ima jednu). Kad počne da flertuje kao da ne postoji sutra, počnite da pričate o nečemu što ga čini da se oseća ugroženo ili plemenito.

NE MOŽETE PROMENITI ŽENSKAROŠA
Na kraju, moramo da kažemo da ne verujemo da neko može da promeni druge ljude. Možete sebe da promenite. Ako znate da je čovek do kog vam je stalo ženskaroš, a vi još pokušavate da budete u igri, preuzmite odgovornost za svoje postupke. Ako vas stalno privlače ženskaroši, nije problem u njima, već vama. Šta vas tera u naručje ljudi koji vam ne mogu dati ono što želite?


(Intimate medicine).
comments powered by Disqus