ARHIVA
Objavio: smedia.rs 30.11.-0001 | 00:00     Smedia preuzela: 28.05.2011 | 14:03

3 načina kako da se provereno zaljubi u vas!!!

0
31927
3-nacina-kako-da-se-provereno-zaljubi-u-vas
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Kada se zaljubite u muškarca posve je prirodno da želite da mu dokažete da je napravio dobar izbor, trudite se da budete pametnije, draže i zabavnije u nadi da će se on zaljubiti u vas. Otkrivamo Vam tri proverena načina kako da ga učinite da se oseti kao da druge žene ne postoje!Usmeravanje pažnje na to šta on želi od vas možda se čini pravom stvari koju treba učiniti, ali to je najgori način da kod muškarca probudite romantična osećanja prema vama, toga morate biti svesne!

Sigurno je da će on biti zahvalan kada činite neke stvari za njega, na primer pravite planove, dajete savete ili mu pak poklonite nešto, ali treba da znate da takvo ponašanje može da ga natera da se povuče, ili da vas jednostavno doživi kao dobru prijateljicu.

Dajemo vam nekoliko saveta kako da inspirišete njegovu romantičnu stranu:

1. Ne pružajte mu više nego što on pruža vama.

Navesti muškarca da se zaljubi u vas je u direktnoj vezi sa vašim kapacitetom da primite ljubav. Čini se da se muškarci gase u trenutku kada on više dobija nego što daje. Ako ga obasipate preteranom pažnjom i poklonima u njegovim očima izgledaćete kao majka ili prijateljica, umesto da inspirišete njegovu romantičnu želju za vama.

2. Ne odričite se svoje slobode ako i on to nije uradio

Biti u monogamnoj vezi sa muškarcem koji to pravilo ne primenjuje za sebe može biti itekako teško. Vi postajete potpuno predani njemu sa punom pažnjom i svim svojim vremenom i sve vreme se pitate kuda vodi vaša veza. Međutim, što više budete forsirali ovu priču, to ćete ga pre oterati od sebe. Pre nego što počnete da mu postavljate ultimatume i zahtevate, bilo bi bolje da nastavite da se povremeno viđate i sa drugim muškarcima. Na taj način održaćete svoje samopouzdanje i snagu, a on će morati malo da se potrudi oko vas.

3.Ne planirajte sastanke- viđanja

Vi biste želeli da nekako isplanirate vaše viđanje jer vam je neprijatno zbog činjenice da on nema nikakvu ideju. Međutim, zaista ne znate na šta je sve sposoban dok ga ne pustite da uradi kako on želi, makar to bilo i ništa. Zadivljujuće je kako kada se vi potpuno opustite možete i muškarcu dopustiti da bude ono što jeste, te i da spozna da li želi da bude sa vama. Ovakav stav će itekako probuditi njegovu želju da bude sa vama.

Žena koja poštuje muškarca dovoljno da mu stalno ne potura njegove greške pod nos, je žena u koju će se on zaljubiti.
comments powered by Disqus