ARHIVA
Objavio: smedia.rs 30.11.-0001 | 00:00     Smedia preuzela: 25.05.2011 | 08:52

Najbolja mesta i poze za seks u prirodi

0
10327
Najbolja-mesta-i-poze-za-seks-u-prirodi
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Seks je još bolji kada ga osvežite, a zahvaljujući toplijem vremenu, to i nije tako problematično. Seks na otvorenom budi čula. Osećaj povetarca na koži, mirisa sveže pokošene trave je veoma erotičan. Osim toga, strah da budete uhvaćeni može samo pojačati uzbuđenje.Da bismo vas inspirisali, predlažemo vam mesta za seks na otvorenom i savete o najboljim pozama za svako.

U dvorištu
Vaše dvorište je odlično mesto za eksperimentoisanje. Lepota dvorišta je u tome da nudi sve pogodnosti osećaja koje nosi seks na otvorenom, a ipak vam daje malo privatnosti, posebno ako imate gustu ogradu.
Najbolja poza: muškarac sedi na stolici ili ležaljci sa podignutim naslonom raširenih nogu, a vi ga zajašite tako da budete okrenuti leđima prema njemu. Stavite ruke na njegova bedra, noge na tlo sa obe strane stolice. Pomerajte se gore - dole dok stiskate i pouštate mišiće vagine. Druga mogućnost: ista poza, samo što on leži omogućava još dublje penetracije.

Na plaži
Vođenje ljubavi na obali može biti vrlo opojno. Seks na plaži je uzbudljiv zato što obalu povezujemo da spontanošću i odmorom. Udisanje slanog vazduha i slušanje huka talasa može biti vrlo zavodljivo. Nađite usamljen komad obale zaštićen stenama, raširite peškir ili ćebe - ne želite da vam se pesak zavuče kojekuda.
Najbolja poza: zajašite ga okrenuti prema njemu. Zabijte kolena dublje u ćebetom pokriveni pesak, jer to omogućava dublji prodor i bolji osećaj. Umesto da se pomerate gore - dole, zaigrajte trbušni ples trljajući klitoris o njegovu stidnu kost. Kada osetite da je na ivici orgazma, ispisujte kukovima osmice koje će pomoći da on odloži svoju završnicu a ujedno stimuliše različite skupove nervnih završetaka u vama.

U vodi
Voda koja struji oko vaših tela čini da se osećate prijatno, a vaša koža je osetljivija na dodir kada je mokra. problem sa vodom je to što može da spere vlagu i oteža penetraciju, pa koristite lubrikante na silikonskoj bazi.
Najbolja poza: Muškarac stoji u vodi, a vi mu obmotajte noge oko struka i sklonite svoj kupaći kostim u stranu za lakši pristup. Zatim ga obgrlite rukama oko vrata, a on neka rukama dohvati vašu zadnjicu i kontroliše tempo.

Kako da predvidite veličinu bez skidanja
Sve što niste mogli ni da pomislite o seksu, a kamoli da pitate...
Kama sutra poze koje će vam otkriti nezapamćene orgazme
U čamcu
Šta je intimnije od seksa u sred velike vode gde nema nikog na vidiku? U čamcu se možete osećati kao da ste nasukani na usamljenom ostrvu, što je fantazija za mnoge ljude.
Najbolja poza: takozvana "Kašika". Lezite na leđa, dok on leži na boku okrenut prema vama. Stavite nogu koja je bliža njemu preko njegovih butina i okrenite mu leđa tako da vam gleda u zadnjicu dok prodire. Pomerajte se polako i u ritmu ljuljanja broda.

U šumi
Sledeći put kada odete na planinarenje ili brdski biciklizam sa vašim dragim, zaustavite se i radi prolivanja "drugačije vrste" znoja. Ima nešto neverovatno sirovo i iskonsko o seksu u prirodi, a to može izazvati posebno uzbuženje zbog osećaja avanture.
Najbolja poza: od pozadi. Oslonite se na velike stene ili stablo dok on ulazi od pozadi u vas. Njegove ruke mogu da se bave drugim delovima vašeg tela koji vam pojačavaju uživanje. Ukoliko leđa izvijete u luk, penetracija će biti dublja.
comments powered by Disqus