ARHIVA
Objavio: smedia.rs 30.11.-0001 | 00:00     Smedia preuzela: 14.04.2011 | 18:38

Šta žene žele, ali se stide da zatraže

0
6540
Sta-zene-zele-ali-se-stide-da-zatraze
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Nema mnogo žena koje su dovoljno svesne sebe i svog tela da zatraže od svog partnera da im radi u krevetu ono što im zaista prija. Zapravo, mnoge se zbune i postide ako ih muškarac pita šta bi volele da im radi. Da bi vam pomogli, pronašli smo pet najčešćih seksualnih želja koje žene retko ostvare jer se previše stide.Može biti da ćete zbog ovih uputstava spasiti vezu ili brak zato što vam je seks postao monoton do bola, a da to niste ni primetili.

Ona želi više oralnog seksa
Žene su učene da se stide svoje vagine. Previše se često pitaju da li je ružna/da li "miriše"/da li su dlačice počele da se probijaju čak i kada su tek izašle ispod tuša, sveže se depilirale i videle kako izgleda i to pre pet minuta. A svaka žena voli kada se muškarac spusti dole. Problem može nastati i ako ona ima osećaj krivice, zato što joj je potrebno vreme da se opusti i doživi orgazam, dok on samo što ne suklja plamen iz nozdrva koliko je napaljen. Ne dozvolite da vam tek tako odgurne glavu, iako ste svesni da to radi samo da biste se vi što pre ispraznili. Hvalite kako njena mačkica izgleda, recite joj da je ukusna, da volite da je čujete dok ste dole. Ako to ne upali, pružite joj masažu butina, uz nehajne dodire u "zabranjenoj zoni". Ako i to odbije, možda samo ne voli oralni seks.

Želi više akcije u javnosti:
Seks na javnom mestu je previše rizičan i nezgodan za manevrisanje (da ne pominjemo mrlje, pocepanu i izgužvanu odeću), pa ga mnoge žene izbegavaju. Ali to ne znači da ne žele da ih uzbudite šarajući prstima ispod stola u separeu kafića, zadnjem sedištu auta u parku ili u hodniku vaše zgrade! Za ovakvu akciju ne postoji uputstvo osim: oslonite se na svoje instinkte.

Želi dominaciju u krevetu
Čak i najzagriženije feministkinje ponekad vole dominaciju u krevetu, ali se muškarci često boje da pokažu grubu stranu da ne bi izgledali nemarno prema njenim osećanjima. Ako verujete jedno drugom i imate dobru komunikaciju u ostalim segmentima veze, dominacija će je samo dodatno uzbuditi. Ukoliko se niste ponašali dominantno ranije, idite korak po korak. Počnite sa predlogom da joj vežete oči sledeći put kada je oralno zadovoljavate. Ako joj se svidi, predložite da joj vežete ruke za krevet. Ako joj se i to sviđa, već će vam biti lako da smislite šta dalje. Dobra ideja bi bila da dogovorite “sigurnu reč” ili rečenicu za slučaj da preterate u igrarijama. Posmatrajte šta vam njeno telo i lice kaže. Budite sigurni da joj je prijatno, čak i kada ste grubi, naređujete šta hoćete da vam radi ili joj govorite prljavštine. Kad smo već kod prljavština: nikada je nemojte nazivati pogrdnim imenima ili govoriti fraze iz pornića osim ako vam nije rekla da je to pali.

Želi da dominira u krevetu
Zanimljivo, ali one stidljive damice sa najnevinijim licem i slatkim glasićem često kriju tigrice koje vole da dominiraju muškarcima. Sad, većina muškaraca misli da će dominantna žena da im otme nekakvo pravo na muškost. Bez obzira što su svesni da to nju uzbuđuje više nego sva tehnika koju su joj prethodno pokazali. Trebalo bi da se opustite i pomognete: ako voli da bude odozgo, recite joj da obožavate da je gledate dok je na vama. Predložite da vam veže ruke a razveže jezik. Ako vaša draga pronađe dominu u sebi, priključićete se odabranom klubu srećnika.

Želi da je izlupate po guzi
Seks je najbolji tretman lepote
Izbegnite bol prilikom seksa
Da li ste zavisnik od seksa?
Lagano šljepkanje (ništa što bi stvorilo masnice) može dodatno da uzbudi oboje: žene tvrde da osećaju trnce u predelu vagine i analnog otvora, a muškarci da im se čini kao da fizički demonstriraju žudnju koju osećaju prema njoj. Nažalost, žene se obično plaše da će, ako zatraže da ih izudara, prouzrokovati neprijatnu situaciju. Zato je sve na muškarcu i akciji zvanoj "korak po korak". Dok vodite ljubav, zgrabite njenu zadnjicu, stisnite je, trljajte. Pokažite i recite da mislite da je njena guza neverovatna. Šapnite joj "Da li mogu da te udarim po guzi?" Ako pristane, uradite to jednom, blago. Pitajte je da li joj se svidelo. Ako kaže da jeste, pitajte da li možete još. Ne preterujte. Sledeći put kada budete počeli da se mazite, recite da vam se jako svidelo šta ste radili prošli put i da biste voleli da ponovite. Ukoliko pristane, pitajte da li želi da budete grublji ili da to uradite u određenoj pozi. Budite jasni da je udaranje po guzi samo deo seksualnog čina kada ste oboje u posebnom raspoloženju, a ne najava budućeg života sa nasilnikom.
comments powered by Disqus