ARHIVA
Objavio: smedia.rs 30.11.-0001 | 00:00     Smedia preuzela: 29.03.2011 | 10:27

Iskoristite svaki kutak male kuhinje

0
9050
Iskoristite-svaki-kutak-male-kuhinje
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Kuhinja može postati magnet za nered, a to je posljednja stvar koju želite! Dovoljno je malo stila i pametnog odabira efikasnog nameštaja i vaša kuhinjica će postati omiljeni kutak u stanu.U maloj kuhinji bela boja će lako povećati prostor, a ono što je čini funkcionalnom je da napravite što više mesta za odlaganje posuđa. Viseća kuhinja koja seže do plafona najbolji je način da iskoristite sav prostor.

Otvorene police su dekorativnije i funkcionalnije u malom prostoru od onih sa vratima, ali se moraju redovno održavati, jer se na njima brzo nataloži prašina pomešana sa masnoćom.

Ukoliko želite da malu kuhinju koristite i kao trpezariju, rešenje su stolice bez naslona koje možete podvući pod sto ili šank. Izbegavajte oštre ivice gde god je moguće, jer ćete u suprotnom kukati zbog modrica kad god se razmašete.

Nameštaj mora biti lak za održavanje, ravnih linija. Koristite posuđe i posude sa začinima kao ukrase, s obzirom da nećete imati mnogo opcija. Ako imate negde slobodan zid, ogledalo neće škoditi jer će učiniti prostor većim.Povezane vesti:
Šest ideja za uređenje kupatila
Hromoterapija i uređenje doma
Psihološko značenje boja u dečjim sobama
comments powered by Disqus