ARHIVA
Objavio: smedia.rs 21.05.2013 | 14:16     Smedia preuzela: 21.05.2013 | 14:16

Prepustite se strasti: U kojim seks pozama muškarci najviše uživaju?

0
9415
Prepustite-se-strasti-U-kojim-seks-pozama-muskarci-najvise-uzivaju
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Muškarci vole seks i u kojem god obliku da mu ga ponudite, oni će biti srećni. Ako se samo malo više potrudite i počastite ga omiljenim pozama, njegovoj sreći neće biti kraja. Proučite prvo u čemu najviše uživaju.Odpozadi

Muškarci vole kučeći stil. U takvoj pozi muškarac je dominantan i on vodi igru, a to im se sviđa. Osim toga, takva poza muškarcu omogućuje i lakše i dublje penetriranje u partnerku pa se stiče utisak da mu je penis duži. Ne treba zanemariti ni pogled na guzu koji mu se u toj pozi pruža.

Kašika

Možda neće otvoreno priznati jer je reč o bliskoj pozi, ali muškarci uživaju i u tzv. kašici. Okrenite mu leđa, a on neka bude priljubljen uz vas prednjim delom svoga tela. Zadnjicu izbacite prema njemu i određujte ritam penetracije. Ova poza omogućuje dodirivanje klitorisa, a to možete da radite ili vi sami ili on. Uživanje je garantovano za žene, ali i za muškarce jer njima pričinjava veliko zadovoljstvo kad vide da znaju i mogu da zadovolje partnerku.

***Imate li ih u svom ormaru? 10 odevnih letnjih ženskih predmeta koje muškarci ne podnose

Kaubojka

Ovu pozu muškarci obožavaju i ako želite da ga usrećite u svakom pogledu, potrudite se. Može da bude izvedena na različite načine – okrenite leđa prema njegovu licu ili prednji deo tela. Možete se pomerati gore-dole ili napred-nazad, ali možete i kružno okretati bokove. Osim velikog uživanja, on će uživati i u pogledu na vaše telo.

Mreža

Ova poza mu se sviđa, jer je većina muškaraca retko praktikuje. Promenite to! Oboje legnite na bok, ali budite okrenuti jedno prema drugom. Vaš zadatak je da ga obuhvatite nogama, odnosno jednu njegovu nogu. Tako ćete biti vrlo blizu jedno drugom dok se odvija penetracija. Zbog ravnoteže potrebno je da se pridržavate jedno za drugo. Inače, ovo je poza u kojoj žene lako doživljavaju orgazam.

***Bravo za ljubav! Pet načina na koje zaljubljivanje poboljšava zdravlje

***Tri stvari koje muškarci pogrešno tumače

(tportal, Foto: Gulliver/Thinkstock)
comments powered by Disqus