ARHIVA
Objavio: smedia.rs 21.05.2013 | 11:08     Smedia preuzela: 21.05.2013 | 11:08

Punđa sa čarapom: Frizura koja samo postaje popularnija (FOTO + VIDEO)

0
7562
Pundja-sa-carapom-Frizura-koja-samo-postaje-popularnija-FOTO-VIDEO
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Urednu frizuru u stilu balerine nosi sve više svetskih zvezda, a ime je dobila zato što je za njeno pravljenje potrebno da odsečete vrh čarape i njime uvijete kosu da biste dobili punđu u obliku krofne.Stručnjak za kosu, Vendi Nguien, u ovom videu daje savete kako da napravite savršenu punđu uz pomoć čarape. Prvo je potrebno da isečete čarapu koja vam ne treba kod prstiju. Što je duža čarapa, vaša punđa će biti deblja i punija.

***Čarobni modeli: Nova kolekcija neodoljivih venčanica (FOTO)

Uhvatite čarapu za spoljašnje ivice i urolajte je od unutra ka spolja nekoliko puta, da dobije kružni oblik. Ako imate gušću kosu, Vendi preporučuje da je izravnjate gelom, kremom ili penom, da bi vam bilo lakše da napravite punđu.

Začešljajte kosu u konjski rep, koji ćete vezati visoko ili nisko na glavi, u zavisnosti gde želite da bude vaša punđa. Uzmite urolanu čarapu i njome okružite vrh svog repa.

Zatim uhvatite kraj repa, savijte ga preko ivice čarape i ugurajte ga sa donje strane, ispod i kroz krug od čarape. Zatim zarolajte čarapu niz vaš rep nekoliko puta dok ne dođete do glave.

***Za jaku kosu koja ne opada: Napravite sami prirodni šamponDa bi vam punđa bila na mestu, zakačite je ispod ukosnicama i osigurajte sa malo laka za kosu.

***Trogodišnjak za ženidbu: Pogledajte kako mali dečak bira sebi mladu (VIDEO)(Foto: Youtubescreenshot, lovelishares.blogspot.com)
comments powered by Disqus