ARHIVA
Objavio: smedia.rs 05.05.2013 | 13:14     Smedia preuzela: 05.05.2013 | 13:28

Saznajte čega se muškarci stide i o čemu najviše lažu

0
4257
Saznajte-cega-se-muskarci-stide-i-o-cemu-najvise-lazu
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Skoro da ne postoji žena koja se ne bori bar s jednim kompleksom i koji joj je glavna preokupacija, ali ni muškarci nisu oslobođeni ovog tereta.Oko ovih osam stvari muškarci najčešće lažu:

1. O MASTURBACIJI
Šta god vi mislili o svom partneru morate biti svesni kako 99,9 posto muškaraca redovno masturbira. Ako vam se to ne sviđa bolje nemojte ništa ni da pitate.

2. O VELIČINI POLNOG ORGANA
Ovo područje stvarno nije potrebno objašnjavati jer je od pamtiveka veličina njihovog ponosa bila dokaz muškosti. Iako veličina ne garantuje kvalitet što može potvrditi veliki broj žena nećemo ulaziti u detalje, jer štogod žene rekle oni će tvrditi suprotno. ***Sedam stvari koje treba da uradite posle svađe

3. O SEKSUALNOM ISKUSTVU
Seksualna moć vrlo je jako oružje, posebno tokom muških razgovora. Upravo zbog toga vrlo često se u takvim pričama prošunja i pokoja laž. Laž o većoj seksualnoj aktivnosti posebno je prisutna kod slobodnih muškaraca koji se međusobno takmiče.

4. O TEŽINI
Težina je svakako nešto o čemu ne želi da priča većina žena, a ako je to potrebno bez ikakve griže savesti će izreći laž. Slično je i s muškarcima, ali u oba smera. Istraživanja su pokazala kako će sebi 60 posto muškaraca skinuti, a 40 posto dodati kilograme, u zavisnosti od kompleksa mršavosti ili debljine. ***Za obostrano zadovoljstvo: Pravilo kog bi svi parovi trebalo da se pridržavaju

5. O KOZMETICI I NEZI
Iako je kozmetika žensko područje sve više i više muškaraca otkriva čari glatke kože te sjajne i mirisne kože. Iako vam neće otkriti, ali većina muškaraca će rado isprobati proizvode za negu lica, tela i kose.

6. O PRIMANJIMA
Automobili i novac san su skoro svakog muškarca. U današnje vreme kada je spoljašnji izgled privlačniji od one prave unutrašnje lepote teško je ostati pribran. Upravo zbog toga muškarci se osećaju moćnije ako u datom trenutku spomenu kako su finansijski dobro situirani, piše Zadovoljna. ***Šta čini pravog muškarca 21. veka?

7. O VISINI
Jedan od najvećih muških kompleksa je upravo visina. Muškarci nižeg rasta često se osećaju nesigurno pored lepotica u vrtoglavim štiklama, pa ako je i vaš muškarac približno vaše visine, ne preterujte s potpeticama.

8. O GODINAMA
I dok u tinejdžerskim danima kako bi osvojili devojku lažu da su bar pet godina stariji nego što stvarno jesu, tokom godina situacija počinje da se menja, a četrdesete polako, ali sigurno postaju tridesete.
comments powered by Disqus