ARHIVA
Objavio: smedia.rs 08.04.2013 | 15:43     Smedia preuzela: 08.04.2013 | 15:43

Tri seks poze iz Kama Sutre: Samo najizdržljivije čeka eksplozija strasti (FOTO)

0
13113
Tri-seks-poze-iz-Kama-Sutre-Samo-najizdrzljivije-ceka-eksplozija-strasti-FOTO
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Ako želite da i vi savladate neke drevne veštine koje vama i vašem partneru garantuju nezaboravno uživanje potrebno je puno strasti, malo truda i kondicije. Usudite se da probate tri Kama Sutra poze za izdržljive.Kama Sutra je drevni tekst indijske književnosti koji sadrži savete za različite seksualne aktivnosti. "Kama" znači senzualnost ili seksualno zadovoljstvo, a "sutra" nit koja drži stvari zajedno, usudite se da probate tri kama sutra poze za izdržljive:

1. Položaj strastveno spajanje

Muškarac leži na leđima, pa se podiže na ruke i noge sve dok ne zauzme položaj u kome mu je trup potpuno ravan. Žena opkoračuje muškarca i zauzima sedeći položaj. U ovoj pozi žena ima potpunu kontrolu i diktira tempo i snagu.

***I žene varaju: Da li znate zbog čega?

2. Položaj hvale vredna žena

Žena leži na leđima savijenih nogu u kolenima. Muškarac stoji ispred nje i spušta se u klečeći položaj. Lagano uzima ženu za bokove i privlači je k sebi dok ona podiže karlicu i dlanovima se hvata za svoje gležnjeve. U ovom položaju muškarac ima potpunu kontrolu.***Savršeno iskorišćenih 22 kvadrata: Stančić koji će vas oduševiti (FOTO)

3. Položaj vruće tačke

Žena napravi stoj na rukama i nasloni se nogama o zid. Muškarac prilazi, lagano je hvata za bokove, namešta se između njenih nogu u položaj koji je prijatan za oba partnera. Ovaj položaj posebno je moćan za žene. Poačani dotok krvi u glavu dodatno pojačava orgazam.

***Izdržite do kraja: Kako preživeti maratonski seks?

(zadovoljna, Foto: dixheuresdumatin)
comments powered by Disqus