ARHIVA
Objavio: smedia.rs 18.03.2013 | 11:30     Smedia preuzela: 18.03.2013 | 14:16

SVI SU POSTALI "LUDI" ZA NJOM: "Isklesan" stomak i noge kojima je raspametila svet?! (VIDEO)

0
9717
SVI-SU-POSTALI-LUDI-ZA-NJOM-Isklesan-stomak-i-noge-kojima-je-raspametila-svet-VIDEO
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Ova žena oduševila je svojom savršenom linijom. Teško je poverovati da je takav stomak samo čudo prirode...Popularna britanska dizajnerka enterijera i voditeljka Linda Barker zablistala je u britanskom šou "Splash!", kada je u ljubičastom kupaćem kostimu pokazala svoje zanosno i mladalačko telo, i to u 52-oj godini života. A tek stomak... malo je ko ostao ravnodušan.

***ŠVEĐANKE DOBILE PRAVU STVAR: Fotografija koja je za samo četiri dana sakupila 56.000 "lajkova" na Fejsbuku (FOTO)


S obzirom na interes koji je izazvala takvim savršenim telom u svojoj 52. godini, postala je omiljeno lice širom sveta - jer teško je poverovati da je takav trbuh samo čudo prirode. ***LUDA STRANA ŽIVOTA: Ovo su neverovatne fotografije iz Rusije (FOTO)

I svi, baš svi, su odjednom postali 'ludi' za Lindom! Ali, čemu zaista duguje svoj "isklesani" stomak i noge kojima je raspametila svet?

'Sa 20 godina nikad ne bih javno pokazala svoj stomak, nisam imala samopouzdanja kao sada. Imala sam telo, ali samopouzdanje je došlo tek sa godinama', izjavila je Linda, majka 20-godišnje ćerke. ***Šest stvari koje na telu postaju bolje s godinama

Mislila sam da će nošenje kupaćeg kostima na nacionalnoj televiziji u 52-godini biti zadnja stvar što ću učiniti', priznala je u šaljivom tonu.

'Nema posebne tajne kako imati takav stomak - samo teretana i naporno vežbanje. Druge nema', priznaje lepa voditeljka i tvrdi da što se nje tiče, plastična hirurgija nikako ne dolazi u obzir.

***Hit na Internetu: Tatino pismo gej sinu (FOTO)
(s media, magazin.net, foto: PrtSc\youtube)
comments powered by Disqus