ARHIVA
Objavio: smedia.rs 17.03.2013 | 15:27     Smedia preuzela: 17.03.2013 | 15:27

O čemu muškarci razmišljaju tokom seksa?

0
6434
O-cemu-muskarci-razmisljaju-tokom-seksa
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Većina muškaraca za vreme seksa ili ne razmišlja uopšte ili se zamara nizom pitanja koje nemaju baš prevelike veze sa seksualnim užitkom.Donosimo vam šest misli koje najčešće "more" muškarce tokom seksa.

"Kako sam stigao ovde?"
U trenutku trijumfa neki muškarci će pokušati da dokuče šta su rekli ili učinili u poslednja 24 sata pa su dospeli tu gde jesu. Jer, ako bi mogli da nađu vezu to znači da bi konačno imali i pouzdanu taktiku koja prolazi svaki put. ***Nije samo ženski problem: Zašto izostaje muški orgazam?

"Muči me ekstaza dok sam dole, agonija dok sam gore"
Možda je lenj i nije u formi. U tom slučaju lakše će mu biti da se opusti ako je on dole, a žena gore. Kad su neki muškarci predugo gore, mogu početi da osećaju kao da vežbaju jogu. "Ne mogu više da izdržim u ovoj pozi", to muškarcima ponekada tokom seksa prolazi kruz glavu.

"Nemoj da ejakuliraš, ali ostani tvrd!!
U strahu da ne svrše prebrzo, mnogi muškarci razmišljaju o koječemu kako bi im to odvratilo misli od prevelike strasti. I tu dolazi do problema. Delikatna je to situacija jer bi zbog nekih misli mogli da ostanu bez erekcije, a gubitak erekcije je potpuna katastrofa. ***Najbolje reklame za Dureks ikada! (FOTO)

"Moram da upamtim šta moja partnerka voli, a šta ne"
Neki muškarci pažljivo posmatraju partnerkine reakcije. Možda voli određene stvari prilikom seksa i oni to žele da zapamte i sačuvaju negde u glavi. Takođe pokušavaju da zabeleže i ono što joj se ne sviđa da to ne bi ponovili. Metoda pokušaja i grešaka.

"Traje li ovo predugo?"
Seks koji previše traje može da izgleda čudno poput pijanog razvučenog govora kuma na venčanju. Ako traje predugo muškarac će se pitati da li je njoj dosta, a ako traje prekratko biće mu neprijatno i biće siguran da ona nije presrećna zbog toga, piše Hot. ***Sedam iznenađujuće uobičajenih povreda tokom seksa

"Ovo definitivno nije dobar ritam, moramo da se uskladimo"
Uprkos tome što je muškarac možda vešt na plesnom podijumu, može se dogoditi da u krevetu on i partnerka ne mogu da uspostave odgovarajući ritam. E to zna da bude frustrirajuće.
comments powered by Disqus