ARHIVA
Objavio: smedia.rs 17.03.2013 | 12:46     Smedia preuzela: 17.03.2013 | 12:59

Nestao je u vidu magle! Šta se u stvari desilo?

0
1097
Nestao-je-u-vidu-magle-Sta-se-u-stvari-desilo
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Da li ste se ikad zapitale zašto muškarci naglo izgube interes? U jednom trenutku živite svoju bajku, a u drugom se bajka pretvara u horor.Teško ćete doživeti da muškarac izgubi interes za fudbal ili za druženje s ortacima. Međutim, kada su u pitanju žene, svakoj to može da se dogodi te se vrlo verovatno i dogodilo. Naravno da imamo pravo da izgubimo interes za nekoga za koga se ispostavilo da nam ne odgovara onoliko koliko smo mislili ili želeli (posesivnost, ljubomora, gluma, laganje itd.). Ipak, šta ako ste bile manje-više savršene sve vreme, pa vam stvarno nije jasno šta ste pogrešno uradile da on izgubi interesovanje? ***Znate li koja je idealna razlika u godinama za srećnu vezu?

Razlog je uglavnom uvek isti, i svima dobro poznat - strah od obaveze!

U takvim situacijama pravo je pitanje šta nije u redu s njim, a ne s vama. Nije na mestu ni u redu njegov strah od obaveze. Neki taj strah uspeju da savladaju kako odrastaju pa postanu onakvi muškarci za koje žene žele da se udaju, dok oni drugi ostaju muškarci kakvog ni jedna žena ne bi za muža, a ni majka za zeta. Takvi muškarci jednostavno ne žele da izgube osećaj da su slobodni i dostupni, te ne žele da se lišavaju uzbuđenja koje im donosi neprestano osvajanje. Iz tog razloga, ono što osvoje vrlo brzo prestane da im bude zanimljivo, jer su se uverili da to mogu da imaju. Tada kreću u dalje osvajanje i dokazivanje samom sebi da su poželjni. I tako sve dok postoje zainteresovane, a znamo da svaka padne prvo na jednog takvog. ***Ko se prvi zaljubi i kaže "volim te"?

Ima li i vaše krivice u njegovoj odluci?

Ima nešto u tome da i žene vrlo često brzaju kada su u pitanje veze (dva savršena sastanka i već se vide u braku). Međutim, najviše ima u tome da od takvog muškarca pobegnete glavom bez obzira i da sebi priznate da on nikada neće biti ono što vi želite, samopouzdan i stabilan muškarac.

Hoće li on ipak "shvatiti da sam ja ona prava"?

Ako mislite da će se zbog vas promeniti, vrlo verovatno ste gledale previše američkih filmova. Zato umesto samozavaravanja, krenite dalje i pružite priliku nekom boljem, piše Index. ***Saveti o vezama koje vam mama sigurno nije dala
comments powered by Disqus