ARHIVA
Objavio: smedia.rs 06.03.2013 | 16:01     Smedia preuzela: 06.03.2013 | 16:01

Kako da ga navedete da se zaljubi u vas?

0
6716
Kako-da-ga-navedete-da-se-zaljubi-u-vas
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Žene često odmah pokazuju svoju želju da se emotivno povežu posle odličnog seksa. One postaju ultra-prilagodljive i apsurdno pažljive i nežne prema tom muškarcu. A takvo ponašanje u datoj situaciji ne može biti gore.Kada se žena pretvori iz senzualne zavodnice u emotivnog prilepka (to muškarci najčešće tako vide), one time samo potvrđuju muške strahove o obavezi i monogamiji. I s time nestaju misli o emotivnoj povezanosti s tom ženom.

Ali bez brige! Moguće je prevladati ovaj kritični trenutak i pretvoriti tog zavodnika koji se boji obaveze u potpuno predanog dečka.

***"Pratiću te do kraja sveta": Romantični projekat jednog fotografa (FOTO)

Kao prvo, dobar seks (ili bilo kakav seks) ne bi smeo da vas pretvori u "gugutavu", ludo zaljubljenu emotivku. Puno pametnija taktika je da preokrenete stvar, ne kažete mu ništa, ne pokažete nikakvu reakciju i ostavite ga da razmišlja o tome šta vi mislite o svemu tome dok oboje tonete u san. A posle toga sledite ovih pet koraka i pretvorite njegovu požudu u ljubav:

1. korak: Pošto mu pokažete šta sve znate u krevetu, odmaknite se od njega. Povucite se na drugi kraj kreveta i nemojte inicirati fizički kontakt. Ako ga on podstakne, nemojte ga baš odgurnuti, ali nemojte ni reagovati. A onda lepo zaspite snom seksi pravednice.

2. korak: Jutro posle. Iznenadite ga i inicirajte još jedan ludu uzavrelu sekskapadu. Zadovoljite sebe, zadovoljite njega i onda se lepo pokupite i idite kući – bez ikakvih pokazivanja emocija ili dugačkih pozdrava.

3. korak: Nemojte se vi njemu prva javiti. Koliko god mu trebalo, čak i ako je to nadelju dana, neka on vas kontaktira prvi.

***Ne bežite od problema: Ako vi ne uživate u seksu, ni on neće uživati

4. korak: Nemojte odmah biti dostupni. Svi znamo onu – ljudi žele ono što ne mogu imati. Tako i vi nemojte odmah, čim se javi, pristati na sastanak koji nudi. Recite mu da baš onda ne možete jer ste, nažalost, već nešto isplanirali. Sastanak dogovorite za bar nedelju dana kasnije.

5. korak: Idući put kada se nađete, pobrinite se da to ne uključuje seks. Dogovorite se za kafu, večeru ili bioskop i onda smislite neki razlog zašto ne možete do njega ili on kod vas. Na tom dejtu s njim se povežite emotivno. Razgovor neka bude dublji i intimniji nego ranije, ali nikako nemojte preterivati ili mu otkrivati svoja osećanja prema njemu. I nemojte spominjati odličan seks koji ste imali. Ako ga on spomene, samo se nasmešite i nemojte ništa komentarisati. On sada zna šta vi sve možete u krevetu, pokažite mu šta sve možete van njega.

Zaintrigirajte njegovu glavu koja je iznad pojasa i iduća noć prepuna strasti imaće i emotivni element koji ste želeli od samog početka!

***Deset tipova muškaraca koje treba izbeći po svaku cenu

(zena, Foto: Gulliver/Thinkstock)
comments powered by Disqus