ARHIVA
Objavio: smedia.rs 18.01.2013 | 12:09     Smedia preuzela: 18.01.2013 | 12:09

Stvari koje žene najviše iritiraju u seksu

0
5888
Stvari-koje-zene-najvise-iritiraju-u-seksu
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Ako je partnerka spremna na seks s vama drugi, stoti ili 2000. put, očigledno je da nešto radite kako treba. Međutim, ko radi taj i greši, pa uvek ostaje mesta za sitnice koje iritiraju partnerku i sprečavaju da seks bude fantastičan.Sedam najčešćih grešaka koje muškarci prave u krevetu koje žene mrze:

Insistirate da joj pružite oralni seks

Žene nisu uvek raspoložene za oralni seks. Muškarci će u većini slučajeva prihvatiti oralni seks od partnerke kada god imaju priliku za to. Ali žene se ponekad jednostavno ne osećaju raspoloženo da prime oralni seks. Nemojte zahtevati da joj pružite oralni seks ako kaže da nije raspoložena i nemojte zahtevati na objašnjenju. Jednostavno taj deo preskočite i bacite se na druge seks igrice.

***Šokantne seksualne tradicije širom sveta

Predugo trajanje

Žene vole seks, ali posle 10 ili 20 minuta akcije, žene su u većini slučaja na rubu orgazma. Ako se seks oduži, žena će u najvećem broju slučaja početi da se pita da li radi nešto pogrešno. U slučaju da seks traje predugo, pokažite partnerki šta vas posebno uzbuđuje ili se malo odmorite i posle pet minuta pokušajte ponovno.

Preskačete predigru

Ako vam cilj nije seks na brzaka u automobilu ili dve minute pre kretanja na posao, nema razloga da preskačete predigru, posebno ako u obzir uzmete činjenicu da nekoliko trenutaka predigre može napraviti značajnu razliku u količinu uživanja. Ukoliko partnerku posmatrate u donjem rublju i jasno joj date do znanja da vam se sviđa ono što vidite, to će doprineti kompletnom iskustvu.

***Seks kao u porniću: Šta muškarci mogu da nauče iz porno filmova

Upoređujete je s drugima

Naravno da spoznaja da može zadovoljiti svog partnera godi svakoj ženi, međutim one zapravo ne žele da budu onakve kakve su bile vaše prošle partnerke, čak i ako su najbolje. Ako joj kažete stvari kao što su "Ovo mi nijedna žena nije nikada radila" ili "Ovo radiš mnogo bolje od svake s kojom sam bio!", partnerka će imati osećaj kao da je upoređujete s celim nizom žena koje ste imali pre nje. Držite se standarda kao što su rečenice "Ti si tako seksi" i uverite se koliko komplimenti mogu uticati na kvalitet seksa.

***Po čemu muškarci zaključuju da ih žena vara

***Pet stvari o kojima muškarac ne misli kad vas vidi golu

(tportal, Foto: Gulliver/Thinkstock)
comments powered by Disqus