ARHIVA
Objavio: smedia.rs 02.01.2013 | 10:17     Smedia preuzela: 02.01.2013 | 10:17

A govorili su joj da je glupa: Živa Barbi završila dva fakulteta (FOTO)

0
5164
A-govorili-su-joj-da-je-glupa-Ziva-Barbi-zavrsila-dva-fakulteta-FOTO
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Studentkinja prava koja je potrošila hiljade dolara da bi postala živa Barbi lutka uzvratila je na komentare da je glupa tako što je magistrirala na dva fakulteta.Zbog opsesije da izgleda kao Barbi lutka, Šarlota Pul je već od 15. godine oblačila uske korsete, farbala kosu u platinasto plavo i čak povećala grudi.

Njen stil je podstakao niz okrutnih komentara od žena koje su je videle samo kao "drocu bez mozga". Ali, ova 22-ogodišnjakinja je živi dokaz da izgled može da prevari.

***Velike maze koje i dalje misle da su štenad (FOTO)

Ona je ugradila implante dve nedelje pre nego što je počela da studira, a od tada je, pored mastera iz prava, položila i master iz marketinga mode i osigurala sebi visoku poslovnu poziciju kao koordinator socijalnih medija za jednu modnu kompaniju.

"Pravna plavuša" voli da je zovu Šarlot Elizabet kada izlazi uveče, jer je to ime dala svom stilizovanom Barbi alter egu.

"Obožavam Barbi lutke i obožavala sam Barbi izgled kada sam gledala Pamelu Anderson na TV-u," rekla je Šarlota, koja priznaje da sada napadnu šminku i oskudnu odeću ostavlja isključivo za izlaske.

Kada je u pitanju studiranje, ozbiljna strana njenog karaktera dolazi do izražaja. "Kada imam ispite, Šarlot Elizabet odlazi. Postoji vreme i mesto kada mogu biti glamurozna. Obrazovanje je uvek na prvom mestu," rekla je ona.

***Revolucionarno otkriće: Pravi razlog zašto previše jedemo

***Efikasne i zdrave: Pet najboljih dijeta

***Najružnija žena na svetu poručuje: U Novoj godini odlučite da budete lepi iznutra

***Mame se skinule da bi skupile novac za prevoz dece (FOTO)

(dailymail, Foto: barbiecharlotte)
comments powered by Disqus