ARHIVA
Objavio: smedia.rs 09.12.2012 | 15:00     Smedia preuzela: 09.12.2012 | 15:05

Pet ultimativnih seks poteza koji će izludeti svakog muškarca

0
11954
Pet-ultimativnih-seks-poteza-koji-ce-izludeti-svakog-muskarca
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Iako su muškarci ti koji najčešće diktiraju ritam u krevetu vreme je da vi dame preuzmete inicijativu.Otkrivamo vam pokrete koji će zadovoljiti njihovu znatiželju, užariti temperaturu tela i dovesti ih do nezaboravnih užitaka. Isprobajte!

1. ZABRANITE MU POKRETE, A VI PRIONITE NA POSAO
Opkoračite voljenog i kada se smestite udobno na njemu preuzmite kontrolu nad situacijom, on ne sme da se pomera a vi kontrolišite brzinu. Opuštajući i stiskajući vaginalne mišiće stvorićete opnu oko njegovog uda, a zabrana pokreta dovešće ga do vrhunskog užitka. Pridodate li tome zadovoljstvo koje ima dok vas gleda golu i u akciji ovaj seks dugo će pamtiti. ***Sedam njegovih najvećih grešaka u krevetu

2. KLIZITE PO NJEMU OKRENUTI LEĐIMA
Lezite na njega okrenuta leđima i polagano klizite niz njegov ud podižući se i spuštajući u ritmu koji vam najviše odgovara. Dok on neopterećen uživa u ovom pokretu počnite da njišete bokovima što će ga raspametiti, čim osetite da se približava vrhuncu raskoračite noge i sedite na njega do kraja.

3. POKRENITE GUZU
Za ove pokrete treba da budete jako savitljivi, lezite na krevet nogama dignutim i naslonjenim na njegove grudi, dok on pred vama kleči. Neka prodre duboko u vas, a vi se polagano odižite naslonjeni na ruke i pokretima guzom gore dole dovedite ga do vrhunca. ***Najvreliji azijski seks trikovi

4. NAUČITE GA CILJANE POKRETE PRSTIĆIMA
Uzmite njegovu ruku i dok ste još oboje obučeni gurnite je u svoje pantalone pritom mu jasno dajući do znanja kako ćete mu vi kontrolisati pokrete prstićima. Polagano trljajte strateška mesta o njegov dlan i potom uhvatite njegov prst stavljajući ga na mesto G tačke, neka je oseti a vi kontrolišite pokrete i brzinu njegovih dodira. Ovaj čin će ga podučiti o ključnim tačkama vaše vagine i njemu pružiti nezaboravno iskustvo.

5. DOGI STAJL S REVOLUCIONARNIM POKRETIMA
Zauzmite pozu u kojoj je vaš dragi iza vas naslonjen na zid, a vi stojite uspravno. Uzmite u ruke njegove testise i polagano ih mazite. Nakon toga guzom klizite po njegovim bedrima. Savijte se do poda dok ulazi u vas i polaganim kružnim pokretima diktirajte ritam dok oboje ne dođete do vrhunca, piše Zadovoljna. ***Uz ove savete doživite orgazam svaki put!
comments powered by Disqus