ARHIVA
Objavio: smedia.rs 24.07.2012 | 14:48     Smedia preuzela: 24.07.2012 | 14:48

Lečenje karcinoma sodom bikarbonom

0
9506
Lecenje-karcinoma-sodom-bikarbonom
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Opisaćemo nekoliko terapija lečenja raka sodom bikarbonom, koje su pomogle stotinama ljudi. Međutim, bitno je da shvatite da je rak ozbiljna bolest i da se takva terapija obavezno mora raditi pod stručnim nadzorom iskusnog alternativnog doktora.Konvencionalne metode lečenja raka mnogo koštaju. Alternativne metode koštaju mnogo manje, dok je njihova uspešnost puno veća. Upravo zbog toga se sve više ljudi okreće alternativnim načinima lečenja karcinoma.

***Ponedeljak dijeta: Istopite šest kilograma za samo 14 dana!

TERAPIJA DR SIMONICINIJA

Dr Simoncini, italijanski onkolog, preporučuje korišćenje sode bikarbone bez dodataka aluminijuma ili farmaceutske sode bikarbone u svrhu lečenja raka.

Kako deluje terapija: Soda bikarbona drastično povećava lužnatost krvi, što uništava kandidu (koja, prema teoriji dr Simonicinija, uzrokuje rak). Soda bikarbona se, za razliku od svih drugih anti-fungicidnih tretmana, na koje gljivice mogu postati imune, vrlo lako širi tkivom u kojem ima gljivica i izrazito lako ulazi u tkivo s tumorom ili rakom.

Zbog te svoje odlike, soda bikarbona brzinski dezintegriše tumor. Zbog istih svojstava sode bikarbone gljivice više nisu u stanju da prave štetu i u stvari su u potpunosti bez odbrane na napad ovim prirodnim hemijskim spojem.

***Mršavite sa osmehom! Kako da izbegnete nervozu i izgubite kilograme na zabavan način

Postupak lečenja: Kod karcinoma želuca, creva, rektuma i usne duplje:
Uzimati jednu čajnu kašičicu sode bikarbone ujutro i jednu uveče s čašom vode, tokom jednog meseca. Nakon toga rak bi trebao nestati.

Napomena: Ne koristiti ovu terapiju duže od 3-4 sedmice! Ipak, u većini slučajeva, terapija dr Simoncinija zahteva lekarsku pomoć, u obliku injekcija ili intravenske terapije.

***Ne samo srpski problem: Generacije koje odbijaju da odrastu

Za intravensku terapiju: 500 ml 5-postotne rastvora sode bikarbone direktno u venu, svakog dana. Terapija bi trebalo da traje šest dana, zatim pauza od šest dana. Tako treba da nastavite, dok ne dobijete ukupno 24 infuzije. Nakon toga proverite da li se rak povukao.

Više informacija na http://www.curenaturalicancro.com/therapy-simoncini.htmlTERAPIJA DŽIMA KELMANA

Dr Jim Kelman je doktor konvencionalne medicine. Međutim, imao je svoj poseban recept za lečenje raka, koji je delio ljudima obolelim od raka i puštenim kući na umiranje. Začudo, većina njih su ozdravili od raka i živeli još dugo godina.

Sama ideja o mešanju sode bikarbone s javorovim sirupom može se činiti smešnom i paradoksalnom, pošto se ćelije raka hrane šećerom. Međutim, u ovom slučaju, šećer deluje na drugačiji način. Ćelije raka ne uspevaju da iskoriste šećer za rast, pošto ih soda bikarbona odmah ubije.

***Hot dog: Šta se sve stavlja u ove popularne viršle (VIDEO)

U ovom slučaju, javorov sirup deluje tako što povećava nivo šećera u krvi, da bi ubrizgao sodu direktno u ćelije. Pretpostavlja se da terapija sodom bikarbonom i javorovim sirupom deluje poput hemoterapije, ubijajući ćelije raka, ali bez ikakve štete za organizam.

Prema svedočanstvima brojnih izlečenih, ova terapija je jednostavna, efikasna i može se kombinovati sa drugim prirodnim načinima lečenja raka. Opet napominjemo da bi se terapija trebala primenjivati pod nadzorom alternativnog lekara.

***Izbegavanje vežbanja je podjednako štetno kao i pušenje

Postupak :

- Promešati jedan deo sode bikarbone s tri dela javorovog sirupa
- Zagrevati i mešati na vrlo laganoj vatri 10 minuta
- Uzimati tri čajne kašičice dnevno tokom 1-2 meseca
- Tokom ove terapije izbegavati meso, šećer i belo brašnoKAKO DELUJE SODA BIKARBONA?

Soda bikarbona (bez aluminijuma) je siguran, efikasan i jeftin način lečenja raka. Soda drastično povećava lužnatost (alkalnost) organizma, što dostavlja u ćelije raka više kiseonika nego što one mogu podneti.

Činjenica je da ćelije raka ne mogu da prežive u uslovima visokog nivoa kiseonika u krvi. Istraživanja su već potvrdila da soda bikarbona zaista utiče na pH balans ćelija raka.

***Ova vam sigurno ne bi palo na pamet: Idelano mesto za tetovažu (FOTO)

"Terapija sodom bikarbonom može da se sprovodi oralno, preko aerosola, intravenski ili preko katetera, da bi se moglo direktno delovati na rak. Takva terapija može biti efikasna u lečenju mnogih tumora, ali druge ozbiljne vrste tumora, poput karcinoma mozga ili kostiju, nažalost ostaju netaknute terapijom," objašnjava dr Simoncini.

Iako dr Simoncini preporučuje svojim pacijentima povećani unos slatkog tokom terapije sodom bikarbonom, nikada nije pomislio na mešanje sode s javorovim sirupom (kako preporučuje dr Džim).

***Naučno potvrđeno: Goje ugljeni hidrati, a ne kalorije

Ovu terapiju koristite na sopstvenu odgovornost. Sodu bikarbonu bez aluminijuma možete nabaviti onlajn, naprimer na sledećim adresama:

http://www.amazon.com/BobRed-Mill-Aluminum-Free-Baking-Soda/dp/B0019GVYR2/
http://cgi.ebay.com/Baking-Bicarbonate-Soda-Aluminium-and-Gluten-Free-/280535008634


(azramag)
comments powered by Disqus