ARHIVA
Objavio: smedia.rs 17.07.2012 | 15:27     Smedia preuzela: 17.07.2012 | 15:27

Kako da budete seksi

0
3898
Kako-da-budete-seksi
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Vreme je da probudite svoj urođeni seksipil, a mi vam donosimo nekoliko saveta koji će vam pomoći u tome.Mnoge žene danas nisu sposobne da se osveste i osete sopstveni seksipil koji ima važnu ulogu u različitim oblastima života, a posebno u onom ljubavnom.

Čini se da je savremeni način života dosta doprineo tome. Bezbrojne obaveze kod kuće i na poslu i mrtva trka s vremenom dovele su do toga da su žene iscrpljene i nemaju vremena da se posvete sebi i razvijanju seksipila. Vreme je da to promenite i uradite nešto za sebe. Donosimo vam nekoliko saveta koji će vam pomoći u tome.

***Deset neverovatno seksi XL manekenki (FOTO)

ŠETAJTE GOLI

Posle tuširanja, nemojte odmah da se obučete. Prošetajte malo stanom goli jer ćete na taj način osetiti telo i senzualnost. Što češće to budete radili, bolje ćete se osećati u sopstvenoj koži i probudićete svoj seksipil.

MASAŽA TELA PRED OGLEDALOM

Svaki dan nanosite na telo losion ili neko mleko za telo. To obavezno činite ispred ogledala i pazite da vam pokreti budu spori, nežni i senzualni. To će vam pomoći da cenite i uvidite lepotu svog tela.

***Pet godina "vodili ljubav" na daljinu: Ovo je njihov prvi susret (VIDEO)

SEKSI BIOGRAFIJA

Napišite svoju seksi biografiju. U nju stavite sve komplimente koje ste dobili od muškaraca, a zapišite i ono što sami volite na sebi. Čitajte tu biografiju dnevno barem dva puta. Tako ćete biti svesniji sopstvenog seksepila.

GOVORITE SEKSI

Govorite dvosmisleno i koristite seksi reči. To, naravno, ne treba da radite na radnom mestu, ali u pauzi smete da kažete zgodnom kolegi dvosmislenu rečenicu zbog koje će razmišljati još satima o vama. Ovde ne govorimo o vulgarnostima nego o seksi rečima koje će učiniti da se osećate kao seksi zavodnica.

***Pravila za seks otpozadi (ali baš otpozadi)

BIRAJTE SEKSI ODEĆU

Nemojte da popustite pred brojnim obavezama i stalno tražite udobnu odeću. Sviđalo se to vama ili ne, veliki deo seksipila čini seksi odeća. Umesto širokih pantalona i majica zato birajte ženstvene haljine kroz koju će vam se nazirati obline.

PLEŠITE

Ako imate prilike, upišite se na kurs seksi plesa, jer ništa ne budi seksipil kao ples. Ako ne želite da idete na kur , plešite same kod kuće. Neka pokreti budu spori i senzualni, izvijajte se i probudite seksi boginju u sebi.

***Ultimativni vodič: Kako izabrati idealan vibrator? (VIDEO)

CRVENI RUŽ

Jedno istraživanje je pokazalo da crveni ruž kod žena budi trenutno seksi raspoloženje jer se osećaju lepo i privlačno. Zato nanesite crveni ruž i koketirajte.

PRIUŠTITE SEBI KRALJEVSKI TRETMAN

Ako ikako možete, počastite se masažom i ostalim spa tretmanima. To će učiniti da se zaista osećate bolje u svojoj koži, a taj će osećaj će rezultirati povećanim seksipilom. Dokazano!

***Oduševiće vas: Najseksi ples ikad (VIDEO)

(tportal)
comments powered by Disqus