ARHIVA
Objavio: smedia.rs 04.06.2012 | 14:51     Smedia preuzela: 04.06.2012 | 14:51

Gde je najbolji seks na otvorenom

0
8015
Gde-je-najbolji-seks-na-otvorenom
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Kada je seks u pitanju, nema ničega uzbudljivijeg od isprobavanja nečeg novog, a leto je i više nego savršeno vreme da uživate u dosad neisprobanim trenucima strasti – seksu na otvorenom.AUTOMOBIL

Uputite se na noćnu vožnju sa samo jednim ciljem – da uživate u vođenju ljubavi. Neka skrivena uličica biće odličan izbor, a automobil zaustavite daleko od znatiželjnih pogleda i u tami.

***Studije pokazuju da je želja da dele svoje gole slike ukorenjena u mozgu žene (FOTO)

Dobra ideja je i da obučete odeću koja se vrlo lako skida i klizi s tela. Zatvorite prozore, pustite neku muziku za još bolju atmosferu i jednostavno se prepustite. Kasnije otvorite prozore i pustite da svež noćni vazduh ohladi zagrejanu atmosferu na zadnjem sedištu.

PLAŽA

Da ne mora svako veče vašeg godišnjeg odmora da se završi šetnjom po glavnom trgu gradića u kom letujete ili odlaskom na sladoled, svom partneru pokažite tako što ćete organizovati jedanu vrlo zanimljivu noćnu posetu plaži.

Već tokom dana pokušajte da uočite neku skrivenu uvalicu dovoljnu udaljenu od prolaznika. Ponesite ćebence i učinite to uz sam rub mora čiji šum će biti trenutni afrodizijak.

ŠATOR

Ako je ovoga leta kampovanje na vašem spisku aktivnosti, ne zaboravite da u putnu torbu spakujete i osećaj spontanosti. I dok se prepuštate strasti okruženi čistom prirodom, pazite da ne probudite kampere u susednom šatoru ili neku divlju životinju.

***Seks je najbolji u stabilnim vezama

VAŠA TERASA ILI BALKON

Sasvim novo seksualno iskustvo vas čeka odmah iza vaših kućnih vrata. Sačekajte da komšije zaspu, a noć preuzme grad pa se prepustite strasti na sopstvenom balkonu ili terasi. Osećaj da radite nešto zabranjeno i da bi neko mogao da vas vidi, podignuće temperaturu do usijanja.

(tportal)
comments powered by Disqus