ARHIVA
Objavio: smedia.rs 05.05.2012 | 06:54     Smedia preuzela: 05.05.2012 | 07:14

Četiri razloga zašto bi trebalo da se zadovoljiš sama

0
4151
Cetiri-razloga-zasto-bi-trebalo-da-se-zadovoljis-sama
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Vreme je da se oslobodiš predrasuda i sama pobrineš za svoje zadovoljstvo.Muškarci to rade svakodnevno, a većina žena još uvek će na pomisao masturbiranja samo da pocrveni i prekine priču.

1. NA TAJ NAČIN OTKRIVAŠ SEBE


Muškarac oko tebe može da se trudi satima, ali ako sama ne znaš šta ti prija, a šta ne, sve će biti uzalud. Masturbiranjem otkrivaš svoje telo i um, učiš o stvarima koje ti se sviđaju, a sve to kasnije možeš da primeniš u seksu udvoje. ***Najčešće greške koje žene prave u krevetu

2. KORISNO JE

Nesanica, depresija, loša cirkulacija samo su neke od stvari koje dobar orgazam može da izleči. Umesto da pokušavaš sve ovo da izlečiš na druge načine, ubij više muva jednim udarcem i osećaj se dobro.

3. BIĆEŠ SEKSUALNIJA


Zadovoljena žena zrači određenom seksualnom energijom. Ako uz to bez stida možeš da priznaš da si odgovorna za sopstveno zadovoljstvo, razvićeš seksipil koji stidljive žene nikada ne bi mogle da imaju. ***Upoznajte svoju novu G-tačku!

4. POBOLJŠAVA SEKS

Samozadovoljavanje može da bude odlična predigra, a ako to radite u paru, seks će vam sigurno biti jako strastven. Svaki tip želi da vidi svoju devojku kako se dira, a na taj način ćete postati daleko intimniji, piše Index.
comments powered by Disqus