ARHIVA
Objavio: smedia.rs 30.11.-0001 | 00:00     Smedia preuzela: 25.05.2009 | 00:00

Misterija najluđeg ženskog orgazma

0
9165
Misterija-najludjeg-zenskog-orgazma
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Kako pronaći svoju G-tačku i dovesti se do neslućenih užitaka? Dajemo Vam odgovore...G-tačka jedna je od životnih misterija. Već godinama naučnici i stručnjaci za seksualne odnose prepiru se oko ovog dela tela i većina njih danas se slaže da G-tačka postoji i da može dovesti do neverovatnog orgazma.

Što je uopšte G-tačka?


G (ili Grafenberg) tačka je veoma osetljivo područje koje se nalazi unutar prednjeg dela vagine. Kada se stimuliše, kao i klitoris, može vas dovesti do bržeg i jačeg orgazma.

Zašto je toliko posebna?

Deborah Sundahl, ekspert za žensku ejakulaciju i autorka knjige "Ženska ejakulacija i G-tačka", kaže: - G-tačka daje jedinstven orgazam koji je drugačiji od klitoralnog. Ovo je zato što prostata ima drugačije živce nego klitoris, pa je tako i osaećaj orgazma drugačiji.

Ima li je svaka žena?


Oko ovog se naučnici još uvek nisu složili, no eksperti za seksualne odnose Lou Paget tvrdi: - Da, G-tačka postoji,ali svaka je žena drugačija. Za neke je nadražaj tačke neverovatno iskustvo, dok druge žene ništa ne osaećaju. Slično je i sa bradavicama - za neke žene one su jako osetljive, dok za druge nisu.

Garantuje li G-tačka orgazam?

Nema zagarantovanog orgazma,ali ako otkrijete odgovara li vam stimulacija G-tačke, to je definitivno dobra stvar. Što više znate o svom taelu, veće su vam šanse da doživite orgazam.

Kako pronaći svoju G-tačku?

Nema ničeg lošeg u tome da je sama pokušate pronaći. Unutar vagine (nekih 3 do 5 centimetara duboko od vaginalnog otvora) je maleno, nabrano zadebljanje tkiva. Nalazi se na prednjoj strani vao da budu usmereni prema gore (prema pla s glatkim delovima, pronašli ste svoju G-tačku.

Ili isprobajte ovaj savet koji daje Lou Paget: - Umjesto da G-tačku pokušate pronaći ležeći na krevetu, čučnite i pokušajte je pronaći, ali pre toga morate biti barem malo uzbuđeni. Ponekad žena može imati premale prste da bi uspela dotaći to područje pa onda upotrebite neko seksualno pomagalo ili neka vam partner pomogne.

Pronašla sam je! Šta sad?


Samo isprobajte naših 5 stručnih saveta kako biste povećali svoj užitak!

1. Dovedite se u raspoloženje

Nažalost G-tačka ne funkciše tako da čim je dotaknete odmah doživite ugodjaj i božanstveni orgazam. Kao i kod drugih dobrih stvari potrebno je malo truda. Zato, opustite se i uživajte u predigri. Što ste više uzbuđeni, to ćete lakše pronaći taj naborani, grublji deo tkiva. Nema veze ako mislite da vi nemate G-tačku. Sve dotle dok uživate u senzualnim senzacijama dok vaš partner traži tu čarobnu tačku, znate da radi nešto dobro. Ako pak vam ne odgovara i nije vam ugodan osećaj prstiju u vama, naprosto prestanite. Uživajte u poljupcima i predigri s ostatkom tela, ne samo s vaginom.

2. Isprobajte seksualne igračke

Jeste li ikad videli one vibratore koji su zakrivljeni na vrhu? Oni vam mogu pomoći u pronalasku i stimulaciji G-tačke. Nanesite malo lubrikante na vrh vibratora i stavite ga u sebe tako da taj zakrivljeni deo gleda prema pupku. Polagano pokrećite vibrator oko G-tačke, ali nemojte zaboraviti na klitoris, usne i grudi. Ako ste s partnerom neka vam on pomogne s vibratorom. Vi samo lezite i uživajte.

3. Koristite prste

Zadovoljavate li se sama ili ste s partnerom, tehnika je ista. Stavite malo lubrikanta na kažiprst i srednji prst, dirajte se i gurnite ih u sebe. Prstima radite pokrete kao što radite kad nekog prstima dozivate k sebi. G-tačka bi trebalo biti drugačija od ostatka glatkih strana vagine. Trebala bi biti pomalo uzdignuta i nabrana. Jedini način da uistinu znate jeste li je pronašli jeste koji vam osećaj izaziva diranje tog dela.

Neke žene kažu da u početku imaju potrebu za mokrenjem (no to brzo prođe), a druge pak odmah osećaju veliko uzbuđenje. Ako se ništa ne dogodi, pokušajte je stimulisati na različite načine, varirajte brzinu, pritisak, lagano do pomalo grubog dodirivanja, tapkanje, kružne pokrete, pokrete s leva na desno... Iznenadiće vas koliko će osećaj biti drugačiji. Samo tako ćete saznati šta vam najviše odgovara.

4. Budite na vrhu

Dosta vam je predigre i želite se baciti na "posao"? Ne brinite, G-tačku možete stimulisati i za vreme seksa, a jedan od najboljih načina je kad ste vi na partneru. Kad ste vi gore kontrolišete ugao pod kojim penis ulazi u vas. Pokrećite se napred-nazad, levo-desno sve dok ne osetite da ste pogodili tačku. Nadraživanje G-tačke je jače kad ste gore i okrenuta prema njegovim stopalima (samo se nemojte previše naginjati naprijed jer bi to vašeg partnera moglo zaboleti). Najvažnije je da ste dovoljno uzbuđeni pre nego što se upustite u sam polni čin, jer ćete tada lakše stimulisati G-tačku. Zato se s partnerom posebno posvetite predigri.

5. Pokušajte od nazad


Bez obzira na to šta mislite o takozvanoj "doggy" pozi, ono što stoji jeste da je ta poza odlična za stimulaciju G-tačke. Najbolji način da to osetite je da kad ste na sve četiri i vaš partner ulazi u vas od pozadi, a njegove su noge sa spoljašnje strane vaših (vaše su između njegovih, lagano skupljene). Vi se nagnite prema napred (ruke su savijene u laktovima) i stražnjicu dignite nešto više u zrak.Ugao ulaska prema dole bi trebalo da podraživa vašu G-tačku. Eksperimetišite tako da noge širite i skupljate.
comments powered by Disqus