ARHIVA
Objavio: smedia.rs 26.04.2012 | 13:33     Smedia preuzela: 26.04.2012 | 13:33

Znate li u kojim godinama žene izgledaju najbolje

0
8422
Znate-li-u-kojim-godinama-zene-izgledaju-najbolje
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Iako devojke u tinejdžerskim danima misle da prolaze kroz najbolje godine u životu i sve im je savršeno, nova istraživanja pokazuju da najbolje godine ženama počinju posle tridesete.Istraživanja su pokazala da žene godinama traže i eksperimentišu sa sobom i svojim stilom dok ne pronađu ono u čemu se najbolje osećaju, a njihovo samopouzdanje i zadovoljstvo dolazi do izražaja u 35. godini života.

Tako je jedna od tri ispitanice rekla da je postajala zadovoljnija svojim izgledom kako je bila starija, a tri od četiri dame rekle su da im je frizura sve bolja sa godinama.***Unapredite svoju veštinu flertovanja

Neke su žene otišlo tako daleko da su rekle da su najsrećnije same sa sobom bile tek u 56 godini. Istraživanje je sprovela robna marka "CC", a kažu da je čak 59 odsto anketiranih žena priznalo da se ne oblači u skladu sa svojim godinama, već kao da su mlađe.

"Samopouzdanje, znanje i mudrost ključni su faktori zbog kojih se žena oseća dobro u svojoj koži. Možete pratiti sve modne trendove i znati puno o modi, ali nećete to dobro nositi ako nemate samopouzdanja", rekao je predstavnik kompanije "CC" za "Daily Mail" i dodao da ženama za takva otkrića o sebi treba vremena, prenosi Tportal. ***Žensko srce teže podnosi stres

Osim što otkrivanje samopouzdanja može uticati da žene u 35. dobro znaju šta da obuku i kako da izgledaju, ono ima efekta i na drugim poljima. Jedno drugo istraživanje kaže da je potrebno oko 11 godina da žena nauči savršeno da ispeče pečenje, a to je u proseku oko tridesete.
comments powered by Disqus