ARHIVA
Objavio: smedia.rs 25.04.2012 | 18:55     Smedia preuzela: 25.04.2012 | 18:55

Otkrijte novo lice svog kupatila

0
3200
Otkrijte-novo-lice-svog-kupatila
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Kupatilo spada među najskuplje i najmonotonije prostorije kada je uređenje u pitanju, i zato ne čudi što većina ljudi misli o njegovom uređenju kao o velikom trošku. Međutim, uređenje kupatila može biti jednostavno i lako.Kupatilo, iako ima mnogo potencijala, često je zaboravljeno. U trenutku kada postavimo pločice, kadu, police i druge elemente, pada u zaborav. Vrhunac pažnje doživljava tokom čišćenja, a sitni detalji i ukrasi u njemu teško pronalaze svoje mesto. Ali, lepo uređeno kupatilo može biti dokaz dobrog ukusa njegovog vlasnika.

***Preuređena spavaća soba kod žena izaziva eksploziju strasti

Kada govorimo o uređenju kupatila, ograničeni smo fiksiranim elementima i veličinom, ali to vas ne bi trebalo sprečiti da upotrebite maštu i izvučete maksimum iz njega. Pre nego što se uputite u neki od salona detalja za kuću, odredite dominantnu boju i stil. Nju će odrediti stil sanitarija i boja pločica.
BELO KUPATILO

Bela kupatila minimalističkog dizajna najbolje izgledaju uz otkačene detalje u boji. Možete odabrati samo jednu boju poput ljubičaste ili crvene ili jedan uzorak, npr. cvetni, koji će se provlačiti kroz celo kupatilo.

U ovakvim kupatilima posebno lepo izgledaju različite nijanse iste boje, npr. ljubičaste koja se proteže od bele do boje patlidžana.

***Vertikalne bašte (VIDEO)
SIVO I PLAVO KUPATILO

Siva i plava kupatila izgledaće odlično u morskom stilu. Sigurno negde čuvate školjkice, pesak i slične sitnice koje ste pokupili na plaži. Vreme je da ih izvučete iz zaborava i aranžirate na staklenim tacnama ili drvenim posudama koje možete postaviti na mašinu za veš ili prozorsku dasku. Prugasta zavesa za tuš, plavi i beli peškiri i čaše i posude s uzorkom barki i mornara izgledaće fantastično.OKER KUPATILO

Ako imate starije kupatilo u nekad davno popularnoj oker boji koju trenutno ne možete preurediti, ne očajavajte. Za vas je idealan rustikalni mediteranski stil. Lepo aranžirani marsejski sapuni s juga Francuske, bež peškiri i drvene i pletene posudice daće kupatilu novo lice.

Uz ovu boju lepo pristaje boja lavande koja podseća na polja u Provansi. Ako se odlučite za ljubičastu varijatnu, svakako nabavite buketiće lavande koje možete izložiti umesto potpurija i ljubičaste sveće.

(budi.in)
comments powered by Disqus