ARHIVA
Objavio: smedia.rs 09.04.2012 | 12:23     Smedia preuzela: 09.04.2012 | 12:23

Kako osvojiti muškarca u tri koraka?

0
15999
Kako-osvojiti-muskarca-u-tri-koraka
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Naučite kako da ga oborite sa nogu u tri jednostavna koraka.Zavođenje je igra u kojoj je najvažnije upotrebiti pravi mamac u pravom trenutku. Želite li da postanete zavodnica i da oborite svakog muškarca sa nogu naučite tri osnovna pravila koja će vas pretvoriti u seksi manipulatorku, piše Zadovoljna.

Glas

Nežan i nevin, pomalo tepajući ili otresit i dominantan samo su neki od glasova kojima žena može zavesti muškarca. Upotrebite ženski šarm i poigrajte se s glasom koji može poslati vrlo jasnu poruku.

Neverbalne poruke

Pokreti i dodiri najbolje su oružje kod zavođenja, ali treba biti oprezan jer preterivanje može biti kontraproduktivno. Igra sa kosom i kožom, nanošenje karmina na usne, ili nežan i spontan dodir njegove ruke ili ramena poruke su sa kojima ne možete pogrešiti. ***Ljubavne lekcije koje smo naučili iz filma "Titanik" (VIDEO)

Pogled

Pogledom ponekad možete otkriti svoje namere mnogo lakše nego rečima. Primetite li muškarca preko puta fokusirajte se na njegove oči, a kada vam se pogledi susretnu lagano pogledajte u stranu i situaciju začinite nežnim osmehom. Reč je o igri koju će primetiti svaki muškarac.
comments powered by Disqus