ARHIVA
Objavio: smedia.rs 01.04.2012 | 08:32     Smedia preuzela: 01.04.2012 | 09:12

Moda za sva vremena: Romantične i atraktivne tufne

0
1823
Moda-za-sva-vremena-Romanticne-i-atraktivne-tufne
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Popularnost im je svake sezone sve veća, pa se može reći da su se tufne svrstale u večne dezene kojima se stalno vraćamo.Tufne kao večiti modni hit posebno do izražaja dolaze u ovo doba godine, pa su tako i ovog proleća mnogi dizajneri inspirisani upravo njima.

U novim kolekcijama odeća sa tufnama je iskombinovana u različitim stilovima. Damama su omiljene zato što osvežavaju i što celokupan izgled čine atraktivnijim. Preovlađuju haljine retro kroja sa visokim strukom i tankim kaišem, kao i malo duži modeli ravnog kroja. ***Kako kombinovati leoprad dezen

Za romantične dame tu su i haljine sa karnerima i volanima, a za one koje naginju atraktivnijem odevanju namenjeni su uski modeli koji prate siluetu.

Moderne su i tunike i košulje dizajnirane od laganih materijala, kao i tačkaste široke suknje i pantalone. Osim belih i crnih, nose se i tufne u drugim bojama - roze, plavoj, ljubičastoj.... ***Šta odeća koju nosite otkriva o vama?

U novim prolećnim modnim linijama upečatljivi su i detalji sa tufnama koji su često sasvim dovoljni da osveže izgled. Vaš izbor mogu da budu tašna, rajf, šešir, marama, cipele, kao i nakit, pišu Novosti.
comments powered by Disqus