ARHIVA
Objavio: smedia.rs 29.03.2012 | 14:39     Smedia preuzela: 29.03.2012 | 14:39

Šta svaka žena treba da zna o muškarcima u seksu

0
8972
Sta-svaka-zena-treba-da-zna-o-muskarcima-u-seksu
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Kada je u pitanju seks, momci su jednostavni, zar ne? Nije istina. Saznajte šta on zaista želi u krevetu i zašto.Spavaća soba je jedna od velikih pozornica muškog performansa, i kao takva, ono što vidite i čujete je obično uloga, a ne stvarnost. Nije ni čudo što se dešava da žena, u pokušaju da ugodi glumcu, gubi iz vida istinski identitet muskarca. Evo nekih "razotkrivajućih" činjenica koje biste možda želeli da znate:

***Devet stvari koje vam je namerno prećutao

1. VOLE POHVALU

Muškarci se ne razlikuju od žena kada je reč o komplimentima kao katalizatorima seksualnog samopouzdanja. Možete ga pohvaliti pre nego što stignete do spavaće sobe (odmerite ga jednom i recite mu kako dobro izgleda), i posle (odmerite ga i recite mu kako dobro izgleda - nag).

U tom smislu, muškarci brinu o veličini njihovog stomaka (i drugih merljivih organa), njihovoj kosi (ili nedostatku iste) i drugim atributima. Pokušajte da budete dodatno pozitivni o tim osetljivim mestima.

2. PLAŠE SE INTIME...

Ali ... ne iz razloga na koji vi mislite! Studije su pokazale da su dečaci nežniji, čak izrazitije nego devojčice, dok ne dostignu školski uzrast. U to vreme, društveni pritisak počinje - na reči, misli, osećanja - i njihova želja za ljudskim vezama se smanjuje. Dakle, ova želja za intimnošću može da zastraši muškarce - ne zato što ga guši, već zato što shvata koliko je očajan za njom.

Šta žena da uradi? Prvo, shvatite da ishitreno povlačenje vašeg dečka posle seksa može biti posledica njegovog šoka zbog toga koliko žudi da se poveže sa vama (i koliko je to negirao u svom životu). Zatim se povucite i sami malo. To mu daje vremena da uvidi da su njegove navike iz detinjstva, u stvari, savršeno muževne.

***Seks koji treba da probate bar jednom u životu

3. CENE SEKS RADI SEKSA

Imajući u vidu sve što je rečeno o intimnosti, ponekad je malo "golog" seksa pravi lek. Muškarci žele da njihove žene uživaju u sirovom seksu, a ne samo da ga trpe ili da sve shvataju lično. Za muškarce, ne radi se o dominaciji nad ženom, već o njenom zadovoljavanju. S vremena na vreme, pustite ga da vas zadovolji.

(womansday)
comments powered by Disqus