ARHIVA
Objavio: smedia.rs 29.02.2012 | 09:00     Smedia preuzela: 29.02.2012 | 09:00

Sedam načina da vam grudi budu veće

0
7642
Sedam-nacina-da-vam-grudi-budu-vece
Kako vam se dopada novi Smedia sajt?
 
Odličan je
Ne sviđa mi se
Ne sviđa mi se izgled, ali mi se sviđaju tekstovi
Sviđa mi se kako izgleda, ali ne i tekstovi
Nemam stav
Veliki broj žena je nezadovoljno svojom veličinom grudi i žele da budu veće. Šta uraditi da bi one porasle?Ukoliko ne želite ili ne možete da ugradite silikone,AllWomenStalk savetuje kako da vam grudi porastu.

Učite

Prvi način da vam grudi porastu je da proučite tematiku. Pročitajte knjige ili studije o tome koja je njihova funkcija i kako da se brinete o njima. Ishrana i vežbe su jako važne za veličinu vaših grudi. Što više čitate o tome, više ćete znati i moći da primenite. ***Deset načina da se osećate seksi

Pijte

Istraživanja su pokazala da je najbolji prirodni način rasta grudi šejk od papaje i mleka koji se pije svaki dan. Nutrijenti i vitamini koji su pronađeni u ova dva sastojka, ukoliko se svakodnevno unose u organizam, čine da prosto "bujate". Možete da probate da jedete svežu papaju.

Vežbajte

Postoji nekoliko vežbi koje mogu da poboljšaju rast vaših grudi. Pektoralni mišić je kao bilo koji drugi mišić i ukoliko radite na njemu biće veći. Nađite vežbe koje utiču na rast grudi i radite ih svaki dan. ***Najbolji saveti za lepotu

Probajte sa čajevima

Saznajte koje biljke utiču na rast grudi i svakodnevno ih unosite u organizam. Posle samo par meseci, grudi će vam biti punije i veće. Hormone koji takođe mogu da utiču na rast treba izbegavati i uzimati samo ako je to neophodno zbog drugih razloga.

Jedite proteine

Proteini su jedan od najboljih načina da grudi počnu da vam bujaju. Jedite više jaja, ribe, piletine, oraha i mleka. Grudi će vam biti zaobljenije, veće i lepše. Pokušajte da izbacite iz ishrane gazirana pića, šećer, prerađevine i brzu hranu i umesto njih uzimajte vitamine i vodu.

Probajte kreme za rast grudi


Postoje kreme koje povećavaju grudi. Možda će veličina grudi ostati ista, ali će one biti dignutije i boljeg izgleda pa će i izgledati veće. Čuvajte se prevare i neproverenih proizvoda, kao što je već rečeno, hormoni treba da su poslednja opcija.***Trideset načina da poboljšate seksualni život

Budite strpljive

Kao i uvek u životu, strpljivost je jedna od najboljih vrlina. Koji god način da odaberete, rezultati nisu vidiljivi odmah. Ukoliko ste u pubertetu, sačekajte prvo da pubertet prođe pre nego što uopšte zaključite da su vam grudi male.
comments powered by Disqus