Kuvar
Objavio: lepotaizdravlje.rs 06.09.2013 | 10:01     Smedia preuzela: 06.09.2013 | 10:13

Punjeni baget

0%
137
Punjeni-baget

Sastojci:

1 baget 200 g pileće paštete 3 kašike majoneza 2 kašike senfa 4 kuvana jajeta 1 dl mleka 150 g suvog vrata 4 kisela krastavca 1 veća crvena paprika začin C, biber

Priprema:

1. Odseći krajeve bageta, te pomoću kašike izvaditi sredinu sa jedne a zatim i sa druge strane kako bi se dobila šupljina.
2. Jaja, kisele krastavce, suvi vrat i papriku iseći na kockice, a sredinu hleba potopiti u mleko, iscediti i izmrviti.
3. U odgovarajućoj posudi sjediniti paštetu, majonez i senf, pa dodati iseckanu papriku, krastavce, suvi vrat i jaja, te začiniti po ukusu.
4. Pripremljenom masom napuniti šupljinu bageta, umotati ga u foliju i ostaviti u frižider da odstoji, a zatim ga iseći na šnite i služiti.

Izvor:

comments powered by Disqus